Подолго време барам лаптоп за работа, не ми е хитно... Пред месец ипол ми улета овој лаптоп за 23.900 само не беше за мене. И чекам ист ваков да добијат, ама нема. Околу нова година може да се стабилизираат цениве, така мислам.Па високи се откако уведеа онлајн настава. Би требало за некое време да се нормализират цените. Тако да ако не ви е потребен итно лаптоп почекајте.
Одличен е тој лаптоп, го имам користено, тоест спремано за пријател. Многу брз и за парите одлично изработен.Подолго време барам лаптоп за работа, не ми е хитно... Пред месец ипол ми улета овој лаптоп за 23.900 само не беше за мене. И чекам ист ваков да добијат, ама нема. Околу нова година може да се стабилизираат цениве, така мислам.
Сега приметив дека Рајзен 3ка 4300 бил. Од прва ми се учина и3ка.Одличен е тој лаптоп, го имам користено, тоест спремано за пријател. Многу брз и за парите одлично изработен.
Јас го земав за брат ми, повеќе јас се радував на него отколку он.Одличен е тој лаптоп, го имам користено, тоест спремано за пријател. Многу брз и за парите одлично изработен.
Пошто не е на залиха, не се ни знае од кога си седи оваа цена. Може била пред 1 година.Anhoch PC Market Online
Anhoch PC Market Online е најголемата IT интернет продавница во Македонија, која обезбедува системи и компоненти со врвен квалитетwww.anhoch.com
Да не е претерана ценава, за лаптоп стар 2 години?
Го имаше на залиха, во Анхоч дирекција. Затоа и го објавив.Пошто не е на залиха, не се ни знае од кога си седи оваа цена. Може била пред 1 година.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Можда. Ама коа ќе се види колку отиднаа она целеронине, ова да се рече и добра цена еГо имаше на залиха, во Анхоч дирекција. Затоа и го објавив.

Пошто не е на залиха, не се ни знае од кога си седи оваа цена. Може била пред 1 година.
Па така е што. Јас по дефолт уклучувам нема на залиха, пошто знаат многу работи да ги остават, а новодобиената количина да ја стават под нова шифра со нова цена.Ако ти ја бапнам една.....

Ryzen 4k го најавија во Фебруар а излезе во Фебруар/Март.Па така е што. Јас по дефолт уклучувам нема на залиха, пошто знаат многу работи да ги остават, а новодобиената количина да ја стават под нова шифра со нова цена.
п.с. бапни ми две бе, голем сум за само една![]()
Истиов пред две години го земав 17.990Anhoch PC Market Online
Anhoch PC Market Online е најголемата IT интернет продавница во Македонија, која обезбедува системи и компоненти со врвен квалитетwww.anhoch.com
Да не е претерана ценава, за лаптоп стар 2 години?
Истиов пред две години го земав 17.990
Бил поевтин. Ја „ажурираа“ цената откако поскапеа сите лаптопи пред месец дена. Се продал. И тоа е тоа.Али како што напоменаа погоре, цената може да е стара и да не им е ажурирано бидејќи го нема на залиха. Можеби
Абе друже верувам дека е така, само ај ке оставиме малку и на случајноста да е стара ценаБил поевтин. Ја „ажурираа“ цената откако поскапеа сите лаптопи пред месец дена. Се продал. И тоа е тоа.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден