Во погрешна тема ти е поставено прашањето.Како да комуницирам со продавачот од Gearbest.com?
Незнаев оти оти има тема за геарбест
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
И да нема тема може да се отвори.![]()

Сега баш забележавДали некој приметил дека кај мобилната апликација во нарачката дел од името и презимето, како и дел од телефонскиот број веќе не се видливи?
Дечки да не бидам досаден, ама да не има некој слична ситуација со Али Стандард LP? Веќе десет дена не мрда до line-haul, ниту добива нов тракинг број.Погледнете го атачментот 85371
Досаден си!Дечки да не бидам досаден
Да не е изминато времето за достава па се прифатиле сами?Погледнете го атачментот 85399 Погледнете го атачментот 85400
Сеуште не ми се доставени а ова ми пристина автоматска порака е или?
Пушти последна информација од тракингот на postal ninja (не мораш бројот).Погледнете го атачментот 85399 Погледнете го атачментот 85400
Сеуште не ми се доставени а ова ми пристина автоматска порака е или?
Да не е изминато времето за достава па се прифатиле сами?
Пушти последна информација од тракингот на postal ninja (не мораш бројот).
И уште колку дена имаш до истек на заштитниот период?
Незгодно ова. И на 17Track покажува дека е примена. Следи го времето, се сеќавам дека некаде прочитав ако според званичниот тракинг на Али пратката е доставена, времето на заштита се скратува. Пази да не се намали.2020-03-10 15:51
Macedonia, Delivered. Thank you for using Sunyou.
има уште 45 дена
На македонска пошта ништо не излегува кога ќе го внесам бројот само врти ,ко ќе е стигната треба нов тракинг или?Незгодно ова. И на 17Track покажува дека е примена. Следи го времето, се сеќавам дека некаде прочитав ако според званичниот тракинг на Али пратката е доставена, времето на заштита се скратува. Пази да не се намали.
Ако се случи тоа, отварај диспјут и приложи screenshot од МК Пошта дека бројот воопшто не е регистриран (англиска верзија). И некој друг тракинг за споредба.
Не приметив дека истово бројче ти е постирано претходно.
Друже ова му е ордер бројот а не тракинг,нека го прикаже тракинг бројот да видимеНе верувам дека ќе добиеш нов тракинг за ова бројче. Ниту можеш на страницата на пошта да го следиш. Тоа ми беше поентата, ако случајно не стигне (мада мислам дека ќе ти ја достават пратката), да им приложиш дека вакви броеви не се регистрираат во МК Пошта. И дека информациите од тракингот не се точни.
Друже тракингот му е во претходен пост.Друже ова му е ордер бројот а не тракинг,нека го прикаже тракинг бројот да видиме
според овој број тешко дека ке се види каде е и до каде е пратката(мое мислење)
Друже тракингот му е во претходен пост.[/QUOTE
не видов моја грешка
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден