E ne rabote kaj meneРаботи бе, како не работи?!?!?!?!?!?!
Работи бе, како не работи?!?!?!?!?!?!E ne rabote kaj mene
E ne rabote kaj meneРаботи бе, како не работи?!?!?!?!?!?!
Работи бе, како не работи?!?!?!?!?!?!E ne rabote kaj mene
E kaj mene ne rabote be te !?!?!?!??!?!?!??!
Погледнете го атачментот 85519
Imav 5-6 pratki od ali, site pomegju 20-30 dena narachani. Dve stignaa pred2 den drugite deneska. Na edni trackingot kazuvase se nekade vo svetot a stignaa kaj mene deneska, drugi sedea povekje od 10 dena vo mk postaОва по ДХЛ волку брзо немаше да стаса. ватдфак
Погледнете го атачментот 85581
Ако се од диспјут провери да не си го изгубил?Дали ви стигаат парите од refund?
Веќе од неколку производи во рок од 4-5 месеци, немам ништо добиено на сметка.
Порано стигаа, сега веќе не.
- добиени се диспјутитеАко се од диспјут провери да не си го изгубил?
Ако се од откажување на пратка стигаат за 3 дена, не знам зашто не би стигале?
Или па си пун ко брод и не ги примеќаш тиа 5-10 што ќе се вратат?
провери си убаво кај онлајн банк акаунтот
да не ти е сметката само денарска,па не може да ти стигне друга валута- добиени се диспјутите
- не се од откажани пратки
- пун сум како брод, штета се ни затворија во мк нема кај да се трошат
- ги проверив убаво сите приливи, нема ништо такво
Порано ми стигаа.да не ти е сметката само денарска,па не може да ти стигне друга валута
Кажи кој е ѕверов да го частам пиво.Ќе пријавувам поштарот за неизвршување на својата должност....
Денеска го сретнувам локалниот абдал за разнашање пликови и пратки, му викам дали има нешто стасано за мене, ми вика: Што ти е тебе бе улав да не си светов целиот е во хаос ја ќе се расправам со вашиве пратки, не ги носам и да стасаат!
Нема никаква официјална имформација дека има забрана за достава на пратки. Со оглед на тоа што дотичниот и понатаму прима плата соодветна за описот на работно место, можеш да го направиш тоа. Нормално ако имаш податок дека пратката е стигната. Ако не, не е должен да дава информации, само да го достави тоа што му е предадено.Ќе пријавувам поштарот за неизвршување на својата должност....
Денеска го сретнувам локалниот абдал за разнашање пликови и пратки, му викам дали има нешто стасано за мене, ми вика: Што ти е тебе бе улав да не си светов целиот е во хаос ја ќе се расправам со вашиве пратки, не ги носам и да стасаат!
само за патници е затворенLugje aerodromov e zatvoren kompletno pa nisto da ne cekame od stranstvo da stigne ili ima nekoja kargo linija samo za paketi?
Не му се работи на тој поштар,мене пред пола саат ми донесе пратка поштаротНема никаква официјална имформација дека има забрана за достава на пратки. Со оглед на тоа што дотичниот и понатаму прима плата соодветна за описот на работно место, можеш да го направиш тоа. Нормално ако имаш податок дека пратката е стигната. Ако не, не е должен да дава информации, само да го достави тоа што му е предадено.
Daj boze da e taka.Аеродромот останува затворен за физички лица, додека продолжува со работа карго делот. Барем така беше објавено.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден