Моментално не сакам никаква размена да направам со овие 150 гига. Се плашам дали ќе ми ги снема или треба да ги префрлам во А1 Digi pocket.?Нет сефот што го зголемија нз 150гб, до кога важи? Дали од јануари (или после извесен период) ќе се врати пак на 50гб.дали
Na slusalkite osnovna 3500 so popustot od 2000 ke te cinat 1500Како се искористува буџетот? Склучив XS договор и ми дадоа 2000 ден. Значи не земав уред на попуст при склучување и затоа ми дадоа посебно?
Дали важат за секој уред, дали онлајн, во продавница... на пример слушалкиве дали може да ги земам и колку ќе ме коштаат? Не гледам цени на само уред, па дали се минусираат од колку што им е уредот или слично.
Ne se normalni Netflix sto ogranicuvaat na 720p a ne A1…Ставиле А1 размена 130GB за Netflix Basic ..
720р во 2026та година. Не се нормални.
Не е битно, можеле да направат опција да си надградиш, како што е случај со бугарското А1, а не да ми одговараат со ова:
Погледнете го атачментот 156748
Патем сега ми стига ова на вајбер, и кога кликаш на линкот те носи на Apple Store (андроид имам):
Погледнете го атачментот 156747
Жива смеа.
По ова како што гледам, треба да може да промениш пакет со доплата од 3 и 5 евра.
Баш така ахахах ама..колку толкуНеколку гига за неколку денови.![]()
Трај, има и полошо.колку толку
Toa e mesecen paket za pripejd sekako deka nema za 300 den koj ti dava povici + internet
Е ај види го М?Toa e mesecen paket za pripejd sekako deka nema za 300 den koj ti dava povici + internet
Neograniceni kon A1 so internet, ne e isto neograniceni kon site mrezi i neograniceno samo kon A1.Е ај види го М?
Преку апликацијата на А1, има неограничени разговори+смс, 10гб нет, плус неограничени мегабајти за социјални мрежи.Toa e mesecen paket za pripejd sekako deka nema za 300 den koj ti dava povici + internet
Абе не им објаснувај, ќе ни го укинатПреку апликацијата на А1, има неограничени разговори+смс, 10гб нет, плус неограничени мегабајти за социјални мрежи.
Подобра комбинација, нема никаде.
Da toa odi samo preku aplikacija, preku sistem ne e mozno da se aktiviraПреку апликацијата на А1, има неограничени разговори+смс, 10гб нет, плус неограничени мегабајти за социјални мрежи.
Подобра комбинација, нема никаде.
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден