стриминг

  1. ITmkdroid

    Која видео стриминг платформа користите?

    Која видео стриминг платформа (Netflix, HBO, Amazon Prime Video и други...) користите и зошто баш таа? Потпрашање: На која серија сте навлечени во моментот?
На врв Дно