Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

KEKS Pay Македонија

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859

Viko

hello world
28 јуни 2022
303
283
Дека е рано за темава рано е, дека ќе бидам прв што ќе го користи сервисов ќе бидам, ама ако подразмислам малце имам некое чувство дека ова нема да „заживее“ кај нас... Се надевам грешам

kirev

senior
31 мај 2010
9.030
7.696
Картичката ја добиваш на адресата од лична карта, има и виртуелна. Еве ги сите опции што функционираат во Хрватска. Не е само праќање пари без трошок, иако тоа изгледа дека е најкорис(те)но.

kirev

senior
31 мај 2010
9.030
7.696
Ајде пробај. Се отвора сметка со македонски број и прати ми некој цент а јас ќе ти го вратам. Тагот во приватна порака.

kirev

senior
31 мај 2010
9.030
7.696
Шо бидна со сервисот? Има некој новости?
Пробавме со @bloops666 и парите одат во една насока, не може да се регистрира сметка за примање, туку само може да се праќа (ги повлекува од наша картичка) и БЕЗ ПРОВИЗИИ стигнуваат на сметка во Хрватска! НУЛА. Ама за примање ќе причекаме да може да се регистрира сметка. Или да пишуваме на [email protected] ...

kirev

senior
31 мај 2010
9.030
7.696
Целиме да лансираме во Македонија до крајот на годината – најверојатно во ноември или декември. Потоа, планираме да се прошириме во Босна и потоа во Србија, со Црна Гора исто така на нашиот радар.”

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно