ouuu...nisto ne cekas ti ja cekam od 24 Septemvri MP3![]()
Луѓе дајте бе некоја страна што испорачува автоделови.Препорачајте страна за автоделови
http://aliexpress.comБидејки не сум многу упатен во кинеските продавници, која би била алтернативата на dhgate.com. Значи бесплатна испорака и платежно средство исклучиво Visa Electron?![]()
Две пратки нарачани (едниот продавач од Кина другиот од Тајланд) преку Сингапурска пошта едната пратка со тракинг другата без, испратени на 18 и 19 јануари стигнаа денес.
Имаше некаде по темиве АРМак еднаш објаснето како одат пратките преку Кинеска, Хонг-Конгшка и Сингапурска пошта. Ако имате избор за помала доплата да оди преку Сингапур побрзо ги добивате пратките.
По мои сознанија Сингапурската пошта е или малку или еднакво брза со Кинеската, со тоа што тракингот на кинеската е подобар, подетален е. А Хонг-кошката пошта е најдобра.
Мене вака ми праеше еднаш бидејќи имав пари само за да нарачам но јас рачунав по среден курс од НБРМ и кога отворив на мојата банка и проверив продажни курсеви испадна дека сум краток за 0.4 денари за да платам во долари ,а во евра имав 15 денари повеќе па одново пробав да платам во евра и немаше проблем.Imam nekoj problem ovie 2 dena so porackite na aliexpress koga i da poracam nesto mi vika vaka Secure check failed. i deka nemam odzeme paro na od smetakata. Nekoe so takov problem ima li do sega ???
Мене вака ми праеше еднаш бидејќи имав пари само за да нарачам но јас рачунав по среден курс од НБРМ и кога отворив на мојата банка и проверив продажни курсеви испадна дека сум краток за 0.4 денари за да платам во долари ,а во евра имав 15 денари повеќе па одново пробав да платам во евра и немаше проблем.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден
Бесплатна достава
SPEAKERS BLUETOOTH JBL FLIP 6 (12 hours playtime), IPX67 waterproof, 20W, GREEN
8.980,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден