Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Мојот десктоп

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
44196862tl2.jpg

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
mr.wicket gledam deka korisits windows slidebar na XP.Jas najdov edno takvo na rapidshare i go simnav ali ne sum go probal,raboti li dobro?Potoa ako ne ti se dopadne moze li da se izbrise?

mr.wicket

read-only
29 ноември 2007
38
3
Скопје, Македонија
micevski.xyz
mr.wicket gledam deka korisits windows slidebar na XP.Jas najdov edno takvo na rapidshare i go simnav ali ne sum go probal,raboti li dobro?Potoa ako ne ti se dopadne moze li da se izbrise?

Да може да се избирше, да го пушташ кога ќе посакаш.. кај мене да не го урочам добро работи.. околу 20 мб рам ми црпи. Одличен е, нема направено проблем :)

sonic

lurker
13 ноември 2007
529
5
Еве пример како темава ме потикна да си го разубавам драстично GUI-to на мојот Windows XP

Атачменти

• maplastikdesktop.jpg
    maplastikdesktop.jpg
    79,8 KB · Прегледи: 80
  • madesktop.jpg
    madesktop.jpg
    94,3 KB · Прегледи: 65

reng

lurker
13 август 2007
683
19
Соник да ја кажеше програмата или што е тоа за да имаме и ние таков десктоп. Ми се свиѓа затоа.

neW1

lurker
10 мај 2007
679
126
Соник да ја кажеше програмата или што е тоа за да имаме и ние таков десктоп. Ми се свиѓа затоа.

Докот е од Stardock и се вика ОbjectDock.Moжеш да го симнеш од тука.Другото неам везе што е... претпоставувам windows blinds ама највероватно грешам :p

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно