Кој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?F1 ќе има ли на овие 3 или треба да чекаме Арена Адреналин?
Кој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?F1 ќе има ли на овие 3 или треба да чекаме Арена Адреналин?
Па мислам дека ќе има така барем најавата беше на видеото од Arena Sport Македонија.F1 ќе има ли на овие 3 или треба да чекаме Арена Адреналин?
МиленкоКој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?![]()
Кој може да коментира подобро формула од Срле и Павле?![]()
forum.kajgana.com
Ќе видиме у преноси како ќе е, можно е само да е лепено сечено на снимките. Арена има преубави преноси од технички аспект, audio ducking имаат се имаат. Се надевам ќе го применат тоа и на нашиве, ако продукцијата е во Белград. Ако е кај нас локално пишете пропало.Не разбирам зошто сликата ја пренесуваат во 24hz, и зошто позадинскиот звук им е на нула, а коментаторискиот на 100? Во фудбал сакам да ја слушнам и атмосферата, звукот на топката, навивањето на публиката, свирчето на судијата... Ако вака го пренесуваат и светското, дај нека ги вратат српските назад, оти искуството е многу полошо. Коментаторите не ги коментирам.
На телеком ги пуштија пред малце, сликата топ FHD 50 fps, звукот исто феномален.Не разбирам зошто сликата ја пренесуваат во 24hz, и зошто позадинскиот звук им е на нула, а коментаторискиот на 100? Во фудбал сакам да ја слушнам и атмосферата, звукот на топката, навивањето на публиката, свирчето на судијата... Ако вака го пренесуваат и светското, дај нека ги вратат српските назад, оти искуството е многу полошо. Коментаторите не ги коментирам.
Во право си, Табаковски ке коменитра Формула и мото гп![]()
Александар Табаковски vs Миленко Неделковски
ajde da vidime spored vas koj e podobar komentator?Dvajcata komentiraat odamna,tie sto stalno pratat F1 sigurno znaat za niv dvajca.Spored mene isti se dvajcata imaat mali razliki vo komentiranjeto.Na primer Tabakovski koga ke se zdivi i ke vika me faka smea,Milenko ov vreme na vreme ke kaze...forum.kajgana.com
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден