Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.421
- 1.072
Jas i ja preinstalirav, isto e update od pred 2 dena, na android 14 i 15 rabotiРаботи одкако ја апдејтирав апликацијата..само 43кб беше (Android 13)
Jas i ja preinstalirav, isto e update od pred 2 dena, na android 14 i 15 rabotiРаботи одкако ја апдејтирав апликацијата..само 43кб беше (Android 13)
Понова верзија е кај менеJas i ja preinstalirav, isto e update od pred 2 dena, na android 14 i 15 raboti
I taa ....nisto ne rabotiПонова верзија е кај мене![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Имав проблем пред неколку сати овде кога пишав ама се поправи со апдејтотI taa ....nisto ne raboti
.....jbg, utre pak na tel, ke slusame muzika....i deka site operatori se zafateni......Имав проблем пред неколку сати овде кога пишав ама се поправи со апдејтот
Mi pratija email da reaktiviram mtoken,pa da probam ama toa vecer od ps,Ts011 еве смс од стб сабајле што ми ја пратија![]()
Mi pratija email da reaktiviram mtoken,pa da probam ama toa vecer od ps,
Da vo delot za postojani korisniciДали го правеше тоа овде https://epin.stb.com.mk ?
Јас вечерва неколку пати пробав и не сака. На крајот од сите чекори појавува грешка.
Јас мислев само кредитните ги менува, оно и дебитните ги менувале. Истото го прави и Комерцијална банка.И стопанска ги менува виза картичките за мастер. Бреее![]()
А за ова има некоја посебна причина зошто го прат то??ги менува виза картичките за мастер
Голема политика бајоА за ова има некоја посебна причина зошто го прат то??
А за ова има некоја посебна причина зошто го прат то??
Релација: Русија, санкции, БлекРок-Вангард, Америка....Голема политика бајо
Visa e po Amerika ako ne se lazam?Релација: Русија, санкции, БлекРок-Вангард, Америка....
Врска немам. Никаде ништо не пишува. И зошто баш со Мастер? Што и фали на Виза картичкатаА за ова има некоја посебна причина зошто го прат то??
Така нешто...глупости. Само малтретирање за луѓевоVisa e po Amerika ako ne se lazam?
Мислењето е автоматски споено:
Kako sto svativ samo NLB gi menja Master so Visa? Site drugi obratno?
Не би требало да блокраат картичка пораки истечени документи. Колку знам картичката функционира за плаќање и вадење пари ама не може да се уплати или подигне пари во банка. Вака беше пред некоја година а како е сега не знамЗнам темата е најдобра банка али да си споделам искуство за можно најлоша банка. Не гледам тема за лоша банка.
ПроКредит зимоска ми ја имаа блокирано картицата поради тоа што ми истече личната. И шлаг врз се бев во странство, среќа имам и на NLB сметка и таа не беше блокирана.
И после ми беше каша попара со вадење нова лична поради нова адреса, грешки во имтони листови итн.
И од како обновив податоци, ми ја одблокираа недела дена, и после во меѓувреме пак ми ја блокирале. И во сите 3 4 пати што им јавив, никој не успеа да ми каже дека проблемот им било што личната не сум им ја сликал од позади. Што си прифаќам е и моја вина, требаше од двете страни да ја сликам.
Али јас сепак првпат слушам (и си доживеав) блокирање на дебитна картица поради истечен личен документ. Од тоа што се распрашав ниту една друга банка не го прави тоа??
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 140x150x26mm, adj.angle 15deg, max.3KG, WBBA03
790,00 ден
CE SMART EXTRALINK HOME C1 COFFEE SCALE, LED Display, Timer up to 100min, 0.1g precision, Max 3kg, Black, EX.32266
1.130,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
WALIKING PAD XIAOMI KINGSMITH X21
48.990,00 ден