Па потенцирав дека giveaway-от беше кога Google Pay стана достапен кај нас.Objavata za giveaway e od 2023 godina.
Па потенцирав дека giveaway-от беше кога Google Pay стана достапен кај нас.Objavata za giveaway e od 2023 godina.
Активирал дигитален паричник, затоа 50.
И во тутунска плаќам 65 ден месечно...Koмерцијална сега плаќам 15 ден (само за користење на мобилна апликација и тоа ако влезам барем еднаш месечно, ако не влезам ич...не зема пари)Комерцијална - 40 денари --- 40 разлика х 12 месеци = 480 денари --- 80% iCloud+ гратис.
Па, седете си уште во тој дебакл СТБ. На време ги осетив и избегав после 20 години. Иако ова воопшто не е причината, само една од точките, како added benefit!![]()
Нешто гртешка да не си? Основниот пакет мислам со години дека е 60.Во ПроКредит го покачија Основниот пакет на 60ден/месечно.
Ова мТокен од 200 ден/годишно не знам дали е некоја нова фора шо ќе ми го лупнат на крај, ќе видеме.
Еден петок вечер во Шпаркасе Сити мол две трансакции - првата веднаш ги покажа дека се внесени, втората во понеделник...Уште една "грешка" на банкомат:
![]()
Доктор Лазаров два пати измамен од Шпаркасе банка, сега за 10 илјади денари - Expres
Доктор Лазаров два пати измамен од Шпаркасе банка, сега за 10 илјади денари Бизнис - Expresexpres.mk
Koga vnesuvam pari na bankomat na nlb i stopanska parite se vednas dostapni i toa vo nedela vo neraboten den.Еден петок вечер во Шпаркасе Сити мол две трансакции - првата веднаш ги покажа дека се внесени, втората во понеделник...
Гледајте следниот да е работен ден зашто и да пријавите нема кој да реагира. Доброто со банкоматите за внесување е што тој д-р не го разбира е дека секое внесување е посебно. Во ќесичка ти се одвоени парите означени од кого се и лесно е да се коригира трансакцијата на прием во банка....
Мене тогаш еднаш ми се случи да не стигнат веднаш. Just sayin’Koga vnesuvam pari na bankomat na nlb i stopanska parite se vednas dostapni i toa vo nedela vo neraboten den.
Nisto cudno vo ovaa drzava.Мене тогаш еднаш ми се случи да не стигнат веднаш. Just sayin’
Да, работи.Дали моментов ви работи мбанкинг од стопанска? Го пишам пинот, не функционира. Дали е глобален проблем или кај мене?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Чудно..Не работеше од 2 мобилни со различни акаунти. Ќе пробам пак..Да, работи.
Нлб од утре
Трајко Славевски на апарати!Промена на тарифите за физички лица во Шпаркасе
Od android 14.nagore android 13 nadolu nema stopanska.od 01.04 ne raboti.....Дали моментов ви работи мбанкинг од стопанска? Го пишам пинот, не функционира. Дали е глобален проблем или кај мене?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Работи одкако ја апдејтирав апликацијата..само 43кб беше (Android 13)Od android 14.nagore android 13 nadolu nema stopanska.od 01.04 ne raboti.....
teski idioti ........Upm.....
Dajte denes 5 pati prijavuvam.....
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT WANBO, 328 x 141 mm, max.5KG, SILVER, WBCA01
2.000,00 ден
PHONE CAR HOLDER XTROBB 20384
420,00 ден