Огромно поштовање за хардверот и сетапот, DQ никад не ми легна... Најблиску до Akira Toriyama RPG шо сум стасал е Chrono Trigger.Свашта
Главни игри сеа ми се Bravely Default II на PC/Steam Deck
Погледнете го атачментот 157761
Yooka Replaylee PC/Deck
Погледнете го атачментот 157766
Од pick up and play игри онака што си ги играм сега најмногу ја играм Asure Striker
, играта е буквално spiritual successor na Night Striker i Space Harrier, али повише е Night Striker
Погледнете го атачментот 157767
од конзоли сега играм многу NES/Famicom/Famiclone пошто снимам големо видео за NES за каналот
Погледнете го атачментот 157762
Погледнете го атачментот 157763
Ја земав Dragon Quest III 2d-HD беше на убав попуст, и пошто сум огромен DQ фан морав да ја пробам одма иако целосно со најдобар крај со све SNES верзијата ја имам завршено, обично не преигрувам вака големи игри али оваа ја почнав малце да ја проверам и сеа ми се игра ептен и она
Погледнете го атачментот 157764
Огромно поштовање за хардверот и сетапот, DQ никад не ми легна... Најблиску до Akira Toriyama RPG шо сум стасал е Chrono Trigger.
Формативните години (кога имав време да грајндам old school JRPGS) прогресираа нешо у стилот на Покемон-->Final Fantasy--> Shin Megami Tensei (Devil серијалот и подоцна Persona).
блазе тебе 3 дена само шо беа. мене 2 недели и нерви со акање на тастатурата и конечно ја победивМи требаа три вечери али ја победив, некој друг што ја има тепано Gna на give me god of war мод?
Погледнете го атачментот 158748Погледнете го атачментот 158749
Ова ми треба ако уште ги имаш за видеа на youtube кога правам за Македонска историја за игриОфтопи но со ДОБРААА НАМЕРАА))))
Подарувам преку +40 цедиња собрани од македонското списанието ЕНТЕР.
Кој собира колекција, одлично сочувани цедиња подарувам зошто немам потреба и затоа ги подарувам на драг човек што цени добра меморија од добри времиња.
Кој е во околина на Скопје може да се договориме, кој е надвор од Скопје, да се договориме некако да ги подигнете.
Пишете ми ПП порака.
SubbedОва ми треба ако уште ги имаш за видеа на youtube кога правам за Македонска историја за игри
Јас сум во Скопје, Аеордром
Ако ги имаш брат уште да се договориме пиши во приватна порка па ќе видиме
Каналот ми е 100% не профитабиелн иако може да монетизирам оддамна избрав да не се пријавам за тоа, така да немам заработка или нешто.
Онака си правам видеа кога ми се прави и пак порасна каналот некако до над 2k subs
![]()
Gaming Pal Ollie
- This is a personal channel where I express myself about video games. I simply want to share my thoughts and feelings on the games I play. My views are completely subjective and in no way, shape or form are my videos meant to inform or please an audience. I'm simply making this channel so I can...www.youtube.com
Golemo video kako toa za C64 i Atari 2600 tribute sto se pravam za NES i e se gotovo, ama nemozam da go zavrsam radi toa sto mi drzat na carina igri sto sakam po sekoja cena da se del od videoto od b-roll, imam bootleg verzii ama bas sakam barem u broll da se kasetiteSubbed![]()
Па на LG OLED C2 ја играм (до 120Hz), вади 60-80 fps и stable немав пад на framerates, освен надвор делот со Leon тука мал пад до кај 35-40 на некој места, ама се стабилизира одма. Си ја завршиле одлично работата. Се чудев на specs кога ги видов, ама сега јасно ми е. Препорака за gameplay од мене и default од Capcom е така, со Grace First Person mode (да се осети хоророт комплетно), со Leon во Third person mode explosive action.
Ја слегувам од Торент ќе видиме каква ќе биде на 1080п 180хзResident Evil Requiem, ја играм од Day one, исто ја добив гратис со промо од АСУС, можам слободно да кажам веќе е контендер за GOTY комотно. Можеби најдобрата Resident Evil ever made, сеуште не сум ја свртил за да кажам докрај ама досега е стварно ненормално нешто. Како сите RE во едно, on steroids. Графиката посебно е најдоброто нешто од новата генерација кое сум го видел. Capcom му врза шамар на сите Unreal games со RE engine-от. Path tracing-от е друга димензија, и најважно да се напомени е нивото на оптимизација, на RTX 3080-ка да можеш High details na 2K + Path tracing и да лета е фантазија во најмала рака. Дел од screenshots (иако не прават правда со оглед на тоа дека на OLED ТВ ја играм, изгледа едно x20 пати подобро).
Погледнете го атачментот 159297
Погледнете го атачментот 159298
Погледнете го атачментот 159299
Погледнете го атачментот 159300
Погледнете го атачментот 159301
Погледнете го атачментот 159303
Denuvo има колку шо знам, не е уште cracked...Ја слегувам од Торент ќе видиме каква ќе биде на 1080п 180хз
Sent from my SM-A256B using Tapatalk
70 и нешто гб фејкDenuvo има колку шо знам, не е уште cracked...![]()
Nikad ne sum igral horor.. vredi? mislev prvo da ja zemam Village pa ovaa..Resident Evil Requiem
10+
Партали
Можеби игра на годината![]()
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Почни од кецот најдобро.Nikad ne sum igral horor.. vredi? mislev prvo da ja zemam Village pa ovaa..
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден