Има.I so niv ima lezarini carini pi*karini?
Џордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
Истиот Харвард што пред некоја година пиша дека и не е така лошо да се јаде месо и месни производи? Или Видеово со кечи наслов, кое не соодветствува на студијата (патем во која црвено месо и процесирани месни производи се работени заедно
А дека Џо и Џордан се репрезенти за што, па треба да се угледаме на нив ???Џордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
мислам дека заборави и уште 1200 други пептиди, стероиди, апој, хемии што земаат да спомнешЏордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
Човекот изгледа ужасно како е тој репер за здравје не знам, исто Џо, секој момент очекувам еден од овие да добие инфаркт.
За моја среќа сум писмен и знам да читам состав на продукти, не знам за тебе.Па и вие мислите дека се храните поздраво? Секое купено јадење има палмино уље, 49 грама заситени масти на 100 грама.
За моја среќа сум писмен и знам да читам состав на продукти, не знам за тебе.
У све го има. Нема благо без него, бели пецива исто, буквално не трујат и никој не му текнува да го забрани.
А кој те тера да конзумираш бели пецива?
Све има тоа, како не сфаќаш. Што и да купиш производ а да не е месо, зеленчук има тоа или масло од соја. Мислам крајно време е да се позанимава некој со овие ствари. И на крај некоја будала ќе го криви месото дека е проблем.
![]()
Absence of diabetes in a rural West African population with a high carbohydrate/cassava diet - PubMed
1028 (99%) of the 1038 inhabitants of the West African village of Agbave and a random sample of 353 (12.4%) of the population of 2850 in Kati, another West African village, were screened for diabetes. Also recorded were their anthropometric data, dietary habits, possession of antibodies to...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
84% јаглехидрати исхрана, 0% дијабетес, подобра гликемија од грото кето ликови кои споделуваат крвни слики.
BuT muH caRbS....
Препорачајте добар магнезиум од Iherb, по можност да не е 6 апчиња за 400мг
DHL Express.Шо бидна со шипингот од iHerb?
DHL Express.
Ова што значи? Ддв + царина + fuck you fee? Кои се процентите?
Се спремам прва нарачка на iherb да напраам, па да израчунам колку е дополнително од пишаната цена.
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден