Optipro
lurker
- 5 мај 2021
- 618
- 465
Ке прескокнам се, ама веќе дефинитивно ЕЛС се закопани веројатно и финансиски.... Од 21 ви пратки 2 се излезени од нивниот главен магацин и АБЕР НЕМААТ КАДЕ СЕ 100 пати се јавив.И Јанвен не е тоа што беше, испорака до дома за две недели и некој ден плус... месец дена му требаше последно да ми стигне до дома..
И за тему, ЕЛС некако баеѓи поспори за разлика од ВИА... еве уште чекам пратка преку ЕЛС што е нарачана неколку дена пред оваа што е пратена преку ВИА пост, а ВИА уште вчера ја доставија![]()
Викаат абе, магацинот/хабот таму кај вас го затворија, не идеа да ги земаат пратките и сега тие пратки (пратки од скоро 2 недели) се останати во Магацинот во Прилеп.
Е сега можам да замислам во оваа ситуација колку,,интересни пратки" Прилепчани ке ги мажат
И што е најважно ЕЛС ги абдејтираа статусите на Тему (на 21 статус ,,Во дистрибутивниот центар" потоа на 26ти пак Абдејт,,во дистрибутивниот центар" а на тракингот од ЕЛС нема никаков Абдејт од 21ви.
Ѓон е целата работа до ЕЛС или воопшто до каргата кај нас!
П.с вчера ме убедуваат дека ке сределеле од понеделник до пратките, им викам што ми е мене гајле за вашите должничко-доверителски работи, ваша должност е да го донесете тоа за што ви е платено и наложено, вика епа затоа господине најдобро е купување од Македонија, а воедно посочив дека имам пратка и од Д-спорт (купена од Македонија) и таа 2 недели дреми кај нив. На крај немаше што да одговори и вика господине побарајте не утре пак.
Овие работи дефинитивно ке не вратат назат.... да шетаме по продавници пак