Врска нема нивниов тракинг. Имам две пратки испорачани пред два дена, сега проверив, се уште се водат "во магацин"Преку ЕЛС одат, на местото на ѕвездите ставете го бројчето, ќе даде дека е креирана нарачка.
Погледнете го атачментот 146495
Врска нема нивниов тракинг. Имам две пратки испорачани пред два дена, сега проверив, се уште се водат "во магацин"Преку ЕЛС одат, на местото на ѕвездите ставете го бројчето, ќе даде дека е креирана нарачка.
Погледнете го атачментот 146495
Нема нов сеуште е истиот , првиот.Nema li nekoj kod za popust?
веројатно мислеше на: reactivate couponАко имате некој купон кој бил истечен, а не сте го употребиле за купување, само одете во поддршка и напишете : recativate coupon и ќе го имате во наредните 3 дена повторно достапен
Да јас имам добиено пратка преку iMile , со Карго Експрес ја доставуваат , и да не го појавува кодот на карго експрес страната , преку iMile страната следи точна е , ќе ти даде кога е земена за достава и кој курир ќе ти ја донесе и контакт од него .Ви има стигнато пратка преку iMile?
Нарачана пратка и пола пратена со ЕЛС, пола со iMile... оваа со елс денеска е стигната, а оваа со iMile уште има исто инфо од 7ми..
In Transit
【<>】 AirPlane clearance finish,ready to ship to 【SKO RDC】.
Како што прочитав погоре овие стигале преку карго експрес, ама на нивната страна ми вика дека таков код не постои..
Од 2 до 10 дена, може и фазла со оглед како работат поштиве кај нас.Добив реминдер дека нарачката ми е на царина кај нас, за колку време би стигнала до дома?
3 до 5 дена обично но немора да значи додека ја ослободат од царина и уште толку за од магацин до домаДобив реминдер дека нарачката ми е на царина кај нас, за колку време би стигнала до дома?
Истиот случај,поделена нарачка,која е порачана на 18 јануари,едната оди со ЕЛС,а другата со иМиле.И тоа кај иМиле,има само кратки и недоволни информации.Првата дојде на 7 Февруари,а оваа другата на 9 Фервуари (Недела),донесена од Карго Експрес.Ви има стигнато пратка преку iMile?
Нарачана пратка и пола пратена со ЕЛС, пола со iMile... оваа со елс денеска е стигната, а оваа со iMile уште има исто инфо од 7ми..
In Transit
【<>】 AirPlane clearance finish,ready to ship to 【SKO RDC】.
Како што прочитав погоре овие стигале преку карго експрес, ама на нивната страна ми вика дека таков код не постои..
Мојата од 5.2 си седи кружно-источна во ЕЛС магацинДобив реминдер дека нарачката ми е на царина кај нас, за колку време би стигнала до дома?
како бе....Мојата од 5.2 си седи кружно-источна во ЕЛС магацин![]()
како бе....
пратка од 10ти на кружно-западна кај мене, утредента одма спремна овде у Тетово за достава
ја лично немам никаков проблем со достава и долго чекање на пратките од тему
како мислиш тему нема подршка?? Онлајн порачувам 25 години, до сега не сум сретнал толку брз и пријателски супорт, секогаш имаш чат во реално време, спорови решаваат за секунда. На ибеј и али се чека со недели...IMile катастрофа невидена, ем касни 20 дена до МК, ем нема магацин во ПП на карго експрес, па мора да се чека да се соберат пратки па курир од БТ да ги донесе.
Пратки од ЕЛС за 8 дена од нарачка во ПП се.
Штета што тему нема добра подршка.
vistinomer.mk
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден