@k3b зошто бе брат зошто ? Што е работава со тебе ? Имаш некоја дијагноза ?
Те прашав како човек, не се понашај како идиот, те молам, важи? И пред некој ден те прашаа за меил да постираш тука, како некој RSS Feed си на темава за prosky ебате бот.
И јас би сакал мејл да споделиш пошто само тебе изгледа ти одговараат@k3b зошто бе брат зошто ? Што е работава со тебе ? Имаш некоја дијагноза ?
Па ми одговараат бидејќи им праќам нон-стоп мејлови кога ќе има проблем, и прашувам до каде е работата и кога ќе се среди.
@pipelin: Не сакам да споделувам лични пораки јавно на форум .
Те прашав како човек, не се понашај како идиот, те молам, важи? И пред некој ден те прашаа за меил да постираш тука, како некој RSS Feed си на темава за prosky ебате бот.
@k3b Се гледа од далеку, по стилот на пишување, дека еволуцијата се поиграла со тебе, брат. Сè уште не си стасан до Хомо еректус. Ќе треба многу, многу да се потрудиш за да стасаш до Хомо сапиенс.
Мејлови се приватна работа бе ало хахах, мејлови да ти праќал.
Абе ти само продолжи да се рекламираш, не се замарај многу за друготоos:
Мислењето е автоматски споено:
Серверот го постира public, screenshot од меил не давалos:
А ако дечково горе @stefan пуштал сервери public а се приватни, тоа он си знае што праи. Ама ти стварно му се фати до крај братче.
Не му се фатив јас, пола членови тука му се имаат фатено, ете скролај назад. Ме боли стап искрено, што сака нека прави, само напорен е на темава со тие негови информации од прва рака, како само за него да е темава отворена
Побарав еднаш тест и сериозно размислував да купам. Ниту ми пратија ниту ништо. И ги баталив.Ниту умрел, ниту некогаш ќе умре. Имале напад и не работеше еден час. Firewall-от на серверот ги блокирал сите. Тоа е.
@Julian
Но типично просечно македонче, од завист и злоба, мора нешто да прокоментира без да провери. Мора да каже нешто без врска.
Дај од твојот сервер да тестираме како работи.со самото пракање маилови сам си се издаваш дека услугата им е крш
Ако сакаат да го решат проблемот треба да се гонат оние кои имаат финансиска корист од реемитување и емитување на авторски права без дозвола односно оние кои продаваат иптв.
Ако сакаат да го решат проблемот треба да се гонат оние кои имаат финансиска корист од реемитување и емитување на авторски права без дозвола односно оние кои продаваат иптв.
Би било апсурдно илјадници корисници на иптв да се апсат.
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
PROJECTOR WANBO CUBE 1 w/GIMBAL Android TV 11, 350Ansi, 200:1 720p, HDMI, USB 2.0, AUX, WIFI,BT w/speakers, Sky Blue
9.550,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 13.3" EXTRALINK S350, IPS FULLHD
21.850,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден