Неее, оваа е само за комуникација со американците, за нив Фејс Тајм е едиствен начин.
Сеа брат не збори така, ти едно време даваше по 500е за лед сјалици, имаш RC кола од 1000е која баш за ништо не служи освен за меракЗа една апликација 600е, топ зделка.
Сеа брат не збори така, ти едно време даваше по 500е за лед сјалици, имаш RC кола од 1000е која баш за ништо не служи освен за мерак, Човекот може со тие американци ќе прави бизниси кои ќе му донесат многу повеќе пари, па 600е и не се некој проблем за да ги даде како алат за работа....
Сеа брат не збори така, ти едно време даваше по 500е за лед сјалици, имаш RC кола од 1000е која баш за ништо не служи освен за мерак, Човекот може со тие американци ќе прави бизниси кои ќе му донесат многу повеќе пари, па 600е и не се некој проблем за да ги даде како алат за работа....
Не е дека не го сакате или мрзите, едноставно не ви е по ваш вкус. Ти нема ништо лошо направено за да го мрзиш.
Јас не обожавам бмв, но ако за работа јас треба да купам бмв, ќе го купам и понатака ќе си возам ауди, ама на работа ќе си одам со бмв-то.
Ќути среќа што е само за ајфонот заради помодарство, инаку сите ќе возеа Волксфагени. Ох, веитствар на укус е, не дека и едно и друго не можеш да користиш. Пример мене никогаш не ми треба ништо више од браузер и неколку апс. 99% од ајфонџиите се такви корисници и нив не им менува многу дали има некои features више андроидот или ајфонот. На нивните корисници највеќе името им е битно ради помодарство, го живеат сонот на Стив Џобс.![]()
Многу без везе муабет.ствар на укус е, не дека и едно и друго не можеш да користиш. Пример мене никогаш не ми треба ништо више од браузер и неколку апс. 99% од ајфонџиите се такви корисници и нив не им менува многу дали има некои features више андроидот или ајфонот. На нивните корисници највеќе името им е битно ради помодарство, го живеат сонот на Стив Џобс.![]()
ствар на укус е, не дека и едно и друго не можеш да користиш. Пример мене никогаш не ми треба ништо више од браузер и неколку апс. 99% од ајфонџиите се такви корисници и нив не им менува многу дали има некои features више андроидот или ајфонот. На нивните корисници највеќе името им е битно ради помодарство, го живеат сонот на Стив Џобс.![]()
Многу без везе муабет.
Убаво почна и на крај пак помодарство.
А бе секој си користи по свои желби и потреби.
И да се разбереме цената на флегшип ајфон и флегшип самсунг е иста.
Нема веќе можност за тој муабет ајфон богати, андроид не итн.
Сите на форумов по твојата статистика спаѓаат во тие останати 1%.
Ит форум е. Има апликации за еден оперативен што ги нема за друг и обратно. И ако тоа ти е неопходно не значи дека помодарство е во прашање, потреби се едноставно.
Само не ми е јасно зошто никој не спомнува а овој земал с23, 24 ултра од помодарство?
Sent from my SM-S908N using Tapatalk
Не го сакам IOS, ама 23U која ја имаш е исто така "помодарски" телефон. Тој аргумент умре во 2012.
ја еве имам Ултра и никој ништо не ми рекол ни пак ја сум се фалел за тоа. Многумина што не се по телефони не ни знаат дека е Ултра. А пак овие ајфони што вртат, тоа им е као брендинг, гризнато јабуче ово оно. Влагаат у филм. Андроидџија не влага у филм. Затоа имаш и разлика во цена од 300 евра. За филмот. Сеа не можеш да генерализираш за сите ние овде сме по технологија, но мноштвото купци такви се на ајфон.
Мислењето е автоматски споено:
ја сакав премиум телефон само, да го осетам тоа што со обичниве телефони не може. Ми 13 Ултра да беше поефтин тој ќе го земев.
Нема врска што си сакал, двата уреда се премиум
Муабетиве во средно се правеа
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден