Na xbox ili на сајт?Прашање: Како купувате игри, кога Македонија не е наведена во подржаните земји? Мора картичката да се совпадне со земјата...
Со крагнатаТоа ПС5 како магаре со ушите нагоре![]()
На Xbox-oт од store. Македонија ја нема како опција да ја одбереш, а мора картичка и billing address од картичката...Na xbox ili на сајт?
Мислењето е автоматски споено:
Со крагната![]()
Ма јок. Тури турска како земја у settings, reboot. Тури после наша картичка со наша адреса и турска како земја само додај нула на поштенски код. Ако и тогаш ти бара тоа region must , иди на PC на https://account.microsoft.com/billing/addresses стави Preffered billing турката, preffered shipping americka ili mk.На Xbox-oт од store. Македонија ја нема како опција да ја одбереш, а мора картичка и billing address од картичката...
Фала ти многу, ќе пробам вакаМа јок. Тури турска како земја у settings, reboot. Тури после наша картичка со наша адреса и турска како земја само додај нула на поштенски код. Ако и тогаш ти бара тоа region must , иди на PC на https://account.microsoft.com/billing/addresses стави Preffered billing турката, preffered shipping americka ili mk.
Фала ти многу, ќе пробам вака
Исто може да ти удрат sofт lock 72 часа некад и да ти вика треба да се слагаат, тогаш не запињај да не попиеш хард лок него почекај си 72часа.Фала ти многу, ќе пробам вака
Исти проблем и не најдов решение. Стрикно со кабел на полначДали некој знае како да се конфигурира контролерот да не исклучува после 10-15мин неактивност, додека играш на тастатура и маус? Вклучен со кабелче на конзола и слушалки на него за Voice Chat. Пребарував по интернет но не најдов некаде некое решение.
Кај мене нема проблеми. Ја имам оригиналната батерија на полненење и кога е на кабел во конзола не се гаси.И така со кабелче се исклучува …
Дури и батерија имам купено од Анхоч rechargable, таа има посебен конектор на неа и пак се гасне.
Каква е таа оргинална батерија? Обични 2 батерии користи или aftermarket батерија.
Не знаев дека имаат вакво нешто. Ќе пробам утре уште ова со Spotify.![]()
Xbox Rechargeable Battery + USB-C® Cable | Xbox
Keep the action going with the Xbox Rechargeable Battery + USB-C Cable.www.xbox.com
Со слушалки што сум имал искуство до сега (студиски, аудиотехника), едно 4 пати побрзо се троши батеријата. Сепак 2 саати playtime е многу лошо.
MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
VGA BRACKET (Holder) BRACE SUPPORT ESTILLO WHITE
470,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден