sickjcoe28
hello world
- 26 декември 2018
- 120
- 92
Vidov kajs site, Anhoc, Set, Texno, Neptun.. nema nikoj..
Тогаш со време нарачај си од алија ако ти е ептен битна компонентаVidov kajs site, Anhoc, Set, Texno, Neptun.. nema nikoj..
Во листата на supported manufacturers не е наведен Honor. Дали програмчево работи со Honor телефони, конкретно Honor 20 Lite?
Немам појма искрено го имам пробано на Xiaomi и Poco и ги исклучив сите ѓубриња што ги пикаат, поготово оној Mi Browser што опасно ме нервираше. И стварно батеријата подолго трае.Во листата на supported manufacturers не е наведен Honor. Дали програмчево работи со Honor телефони, конкретно Honor 20 Lite?
Го инсталирав програмчево и го препозна телефонот, изгледа како Huawei го третира. Не деинсталирав ништо, бидејки во FAQ вели, одлогирајте се од сите OEM accounts. Не знам што подразбира под OEM accounts, дали е тоа Honor account, или сите accounts, како на пример WhatsUp, Viber, Google, ...?Немам појма искрено го имам пробано на Xiaomi и Poco и ги исклучив сите ѓубриња што ги пикаат, поготово оној Mi Browser што опасно ме нервираше. И стварно батеријата подолго трае.
Ако го нема во листа значи не е поддржан.
Акаунти на мобилниот до телефонот каде што пишува има да одбереш акаунти.Го инсталирав програмчево и го препозна телефонот, изгледа како Huawei го третира. Не деинсталирав ништо, бидејки во FAQ вели, одлогирајте се од сите OEM accounts. Не знам што подразбира под OEM accounts, дали е тоа Honor account, или сите accounts, како на пример WhatsUp, Viber, Google, ...?
Еве screenshoot:Акаунти на мобилниот до телефонот каде што пишува има да одбереш акаунти.
Тоа го забележав, но сакам да деинсталирам. Проблемот е да не ми се блокира телефонот на log screen, бидејки нема да може да ме логира на некој од accounts.И не мора да деинсталираш, идеш во сетингс и умeсто да деинсталира чекираш disable.
Нема врска со акаунтите, немај гајле прво направи им disable и види како ќе работи инако нема никаков ризик да го брикнеш.Еве screenshoot:
Погледнете го атачментот 130963
Може да се забележи дека нема никакви accounts десно од телефонот. Можеби и не користам такви accounts, стварно не знам.
Тоа го забележав, но сакам да деинсталирам. Проблемот е да не ми се блокира телефонот на log screen, бидејки нема да може да ме логира на некој од accounts.
Пробав и ми успеа. Ги тргнав сите апликации што не ми требаа. Треба подолго време да го користам за да забележам разлика во трошењето на батеријата.Нема врска со акаунтите, немај гајле прво направи им disable и види како ќе работи инако нема никаков ризик да го брикнеш.
За толку основни потреби не ти требаат 400 евра. Redmi Note 12 od Tehnomarket za 9000 ти е суперЗдраво, дали може предлог за телефон кој би бил купен од А1 до 350-400европски. Телефонот би бил за човек кои не би го многу користил, чисто за основни потреба Viber, Whatsapp,Youtube - чат пат некоја слика.
Топ, одговара. Во А1 редовна цена му е 15.500 после попуст за обнова на договор иде на 3800.За толку основни потреби не ти требаат 400 евра. Redmi Note 12 od Tehnomarket za 9000 ти е супер
Види во сетек, имаат роденденски попусти до 16.12, или види во анхоч, ќе имале попусти на 21,22 дек.Ми цркна полначот од Samsung А21S телефонот. Знае некој каде има некаде да се купи на попуст оргинален полнач со брзо полнење?
Ќе земам нов телефон ама сега веќе не даваат полначи со купување телефон.
Oвој ќе ми одговара ли? Не пишува точно колку вати е.Види во сетек, имаат роденденски попусти до 16.12, или види во анхоч, ќе имале попусти на 21,22 дек.
Е сега не знам дали баш полначов што ти треба ќе биди во категориите со попуст.
Испратено од телефоно
Мислам дека е паметно да се земи тој уред сега, но наместо S23+ да си земиш или S23 Ultra, или обичниот S23.Дали е паметно да земам Галакси С23+ сега? Првично ќе чекав С24 ама Европските/Интернационалните верзии ќе се со Exynos чипови наместо Snapdragon.
Плуската има и нешто подобра батеријаМислам дека е паметно да се земи тој уред сега, но наместо S23+ да си земиш или S23 Ultra, или обичниот S23.
Мислам дека со S+ во генерација 23 не добиваш ништо (освен малце поголем екран), ама ако сакаш екран оди на ултрата, бидејќи во тој случај добиваш и најдобри камери од линијата...а доколку екранот не ти е пресуден, обичниот S23 ќе ти одлична опција, пошто камерите се како кај плусот, ама е полесен и помалечок и попријатен за користење (и поефтин од плусот).
Ама ова е само мое лично видување и мислење, не мора да е универзално применливо за секого.
Испратено од телефоно
Некој да не знае како безболно да се флешува таблет да му сменам firmware? Се работи за lenovo tablet TAB4 TB-8504F
SSD M.2 128GB FORESEE XP2000 NVMe , 2.400/760MB/, FSB0C128G-B7C7200 BULK
1.990,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Black, 910-007357
9.950,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден