Зависи колку силно можеш да стиснеш заби!Momci iphone 12ka vredi vo 23ta ili da se stisne zabi za 13ka
Зависи колку силно можеш да стиснеш заби!Momci iphone 12ka vredi vo 23ta ili da se stisne zabi za 13ka
на 12 про сум моментално и немам никакви замерки.Momci iphone 12ka vredi vo 23ta ili da se stisne zabi za 13ka
јас имам ајфон икс и уште брка работа... така да 12ката ќе е топNe se raboti dali mozam nego kolku realno vredi da stiskam ili ke mi vrsi rabota i 12kata odreden period
Да, бришеш се и податоци и сетинзи и апликации, го враќаш на фабрички подесувања, односно на наредно пуштање треба да го активираш од почеток целиот и ништо не чува од претходноНекој совет пред да го продадам телефонот, за бришење содржина и се друго? Доволна е опцијата Erase all settings?
Здраво,
Ваков адаптер каде би можело да се најде кај нас?
Ледиком, Анхоч, Мега Мобил немаат...
Погледнете го атачментот 126706
Toj првиот може да ти го набавам , 1000ден. го има на залиха.Здраво,
Здраво,
www.premium.com.mk
m-network.com.mk
не е излезен уште 17 нели?iOS 17 ме бендисува ептен (на iPhone 12ка) сум , го земав зошто ми требаше за работа, го земав кога беше актуелен , т.е. Годината кога искочи и исто работи како тогаш, немам осетено сецкање , немам осетено потреба да го сменам …со секој абдејт имам осеќај како да го прават се побрз и побрз , т.е. Оптимизиран за хардверот кој гомпоседува… со 17ката сеа работи уште посмут од предходно , анимациите/транзициите кога излегуваш и влегуваш од апликација во апликација , кога влегуваш во home, пребаруваш и чачкаш сетинзи, итн итн.
Не е ама можиш лесно да го преземиш со public или developer бета од settings.не е излезен уште 17 нели?
Дали сите апликации ти работат нормално со ios 17 public beta? (Читав некаде дека можно е некои апликации да имаат bugs, бидејќи не се прилагодени на новиот систем)Не е ама можиш лесно да го преземиш со public или developer бета од settings.
Дали сите апликации ти работат нормално со ios 17 public beta? (Читав некаде дека можно е некои апликации да имаат bugs, бидејќи не се прилагодени на новиот систем)
Jas uste koristam iphone 6s ti prasuvas dali 12ka vrede vo 2023ta. Od 6ska pa do 12ka site se isti, vrsat osnovna rabota i skoro da nema nisto novo na niv....Momci iphone 12ka vredi vo 23ta ili da se stisne zabi za 13ka
Улетуење со висококвалитетна дискусија. Бравос.
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден