Нели е полесно картичка да носиш отколку самсунк за плаќање?Затоа си го користам Samsungot за плаќање.
Нели е полесно картичка да носиш отколку самсунк за плаќање?Затоа си го користам Samsungot за плаќање.
Бев на андроид, чекав Google Pay, не дочекав. Се префрлив на iOS, чекам Apple Pay, добив Google Pay. Ах бе НЛБ!Сега на Тим Кук ќе му го пратам ова, со: „Ова можевме да бидеме јас и ти...“![]()
Малце flexing да ти праамПогледнете го атачментот 127320
Ги баталив. Прејдов на homemade brewМислам дека ова кажува најјасно... на толку картици, човекот нема пари за кафе едно од старбакс, е тоа ни го направија банките, не потрошија ко сапунче.
Погледнете го атачментот 127330
Ги баталив. Прејдов на homemade brew
off-topic, најсрање кафе у свет заедно со Costaоткрив мини-пражарни (местенца кај што пржат кафе) и си зимам рефус, ми го мелат за мока-пот, и е 100 класи над Старбакс
![]()
Ајде и јас офф - а овие ТИНЕКС, ЗЕГИН, РАМСТОР како ги додаде?
Првин инсталирај ја Pass2uWallet
Штом ја инсталираш ќе ти бара логин или син уп, штом се логираш оди на Pass Store
Па ќе напишеш Vero и ќе кликнеш на неговиеот профил Davor smilevski и таму имаш македонски лојалти![]()
![]()
![]()
![]()
И само ќе стиснеш на кое сакаш горе десно има Add и ќе стиснеш на тоа па потоа ќе го скенираш и ќе си додаеш име и на крај ќе имаш Add to Apple Wallet, само Under Armour се преклопува со Sport Vision ќе ги најдеш овие кога ќе пребаруваш по Search Barot исто за 1.99$ можеш мислам свој да праиш и да ги уплоаднеш.
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мене рамстор не ми ка чита на каса а тинекс не успеав да ја додадам.Еве ти. Имам објаснето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мене рамстор не ми ка чита на каса а тинекс не успеав да ја додадам.
Сеуште нема епл пеј во Македонија.
Ќе има годинава епл пеј, ама дури на крај, летово прво Google Pay да зема замав.![]()
Хахаха добар флекс. Знам дека има workarounds што некад работаа, голем дел од времето не работаа, ама целата работа ради која што се префрлив на iOS е да не морам да се замарам со tinkering, sideloading и сл. Ај ваљда ќе биде годинава Apple Pay. Памтим пред некоја година додека работев у аптека, си дојде дечко, лабаво си плати со Apple Watch на Комерцијална терминал и нели морав да го прашам што како, ми рече дека живи у Виена и знам си мислев you lucky bastard, ја морам да м’кнем картица со мене зошто NLB Pay скоро никад и да не работа, а SamsungPay е измислен поим (тогаш имав S8).Малце flexing да ти праамПогледнете го атачментот 127320
Го чекаме меилот дека сме додадени и во EU Lite. Anyone?
Треба Стопанска да ја чекамеОд денес и Google Pay во Македонија преку NLB Banka. Да се надеваме дека и Apple набрзо ќе се смилува за нас
Google Pay in North Macedonia
www.visasoutheasteurope.com
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден