supergamer
hello world
- 1 октомври 2022
- 166
- 201
Appple телефоните се најпаметни од сите.
има AirDrop, само мислам дека работи само со епл уредиИма Apple некоја технологија како Nearby Share or Quick Share, кај Андроид и Самсунг.
со блутут? незнам дали работи, не сум пробал, а можда и некоја паликација да побараш, знам дека има за префрлање од цел тел од андроид на епл и обратноДа тоа е, ама работи само со други apple уреди. Значи единствен начин за трансфер на фалјови меѓу андроид и иОС е преку клоуд или маил ако се помали рабоит...нојс
Побрзо му е да најде друг другар со iPhone и да го смени андроидџијава. На долг рок боље ќе му биде.Преку BT ќе трае со години.
Баш оваа функција највише ми фали кај иОС, може ке им текне за 2 години да ја имплементираат и ке биде револуција.![]()
You always have to leave a da space for future upgradesНа Iphone не ни може BTда се користи за трансфер на податоци, what a yoke
Искрено зборење на телефонот као „Еј Сирење напрај ова“ или „напрај она“ мене ми е снобовско и глупо. Не користам асистент за ништо. Кој како сака нека си го користи телефонот глупо е да се критикува. Неам против Тајлер да си кажува вицови со Сири, ама неќам ни он да критикува ја како го користам телефонот.
Имаш објективна критика де Тоше.
Ти без сири зимаш телефон, отклучуваш, отвараш Phone и вртиш (за жал не преку T9).
Јас со сири уште пред да го дигнам вртам на бројот и ако ми треба, го ставам на спикер без да го пипнам.
Едното е подобро од другото. А кој сака да користи инфериорни методи, јас немам против.
Скоро коментирав на оваа тема.Dejan komsija
Stefan brzi
Biljana
Cico Petre
Dzeljo zelezo
Aco parno majstor
Баш ме интересира како некој би ги изговорил горенаведените егземплари од еден просечен македонски телефонски именик за Сири да им звони…
Искрено зборење на телефонот као „Еј Сирење напрај ова“ или „напрај она“ мене ми е снобовско и глупо. Не користам асистент за ништо. Кој како сака нека си го користи телефонот глупо е да се критикува. Неам против Тајлер да си кажува вицови со Сири, ама неќам ни он да критикува ја како го користам телефонот.
Можам и јас да објаснамМожеш да објасниш како користење на супер полезна работа како асистент е снобовска?
Нема Хеј, само Сири се обраќашМожам и јас да објаснам
Се додека е конципирано на апаратот да му се обраќам како на личност со "Хеј" па макар тоа било и "Друже"... хмм.. тука ќе застанам за да не навредам еден куп луѓе.
Хуманоидниот аспект ме живцира. Супер е користење на асистент. Под услов да не го снима и праќа секој мој збор кај некое over educated Qурле
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден