Не сфаќам?Види да не ти е уклучено АЅЅ, ако ѕвони, ѕвони.
Самсунгџии, да ве прашам. Дали и кај вас после мартовскиот апдејт телефонот ви е недостапен?
Кај мене само секој трет повик се воспоставува, најчесто не можат да ме довијат, вели дека сум недостапен а мене ми стигаат смс пораки дека имам пропуштени повици.
Чаре?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Аха, сум ја испуштил таа тема. Би требало да се среди самото.![]()
Мобилни Оператори во Македонија - Искуства, забелешки, коментари
Чек, чек. Ти можеш да плаќаш 6 месеца по 640 денари, и после 6-ти месец да ти текне да откажеш. Немаш казнени пенали за попустот?forum.it.mk
Аха, сум ја испуштил таа тема. Би требало да се среди самото.
Фала Мац
А кај жена ми, ќерка ми и мајка ми немаше никаков проблем а постојано ги барам на телефон сите нив. Само јас имам Самсуг па ми падна чудно, а се поклопи со инсталирањето на Мартовскиот апдејт.Исто е кај мене.
Менувај операторСамсунгџии, да ве прашам. Дали и кај вас после мартовскиот апдејт телефонот ви е недостапен?
Кај мене само секој трет повик се воспоставува, најчесто не можат да ме довијат, вели дека сум недостапен а мене ми стигаат смс пораки дека имам пропуштени повици.
Чаре?
ЛОЛ, кој би го избрал наспроти Телеком?Менувај оператор
ЛајкаЛОЛ, кој би го избрал наспроти Телеком?
Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Самсунг и 150 евра не одат заедно, ама бујрум.Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Нешто половно барај за тие париДобар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
S7 edge 7000 ден, одлично сочуван.Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Нема добар Самсунг телефон за ефтини пари. Добар телефон за ефтино само Шаоми.Добар Самаунг телефон до 7-8 илади претежно за фб,вибер,месенџер,јутуб?
Дај предложи некој Шаоми?Нема добар Самсунг телефон за ефтини пари. Добар телефон за ефтино само Шаоми.
Дај предложи некој Шаоми?
Иначе што ќе кажете за Самсунг А03S?
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден