Каде има вакви виртуелни картички?Виртуелна картичка клавајтеИ после сменете го бројот џаст ин кејс
И раскажете
Ги имат собрано од некој форум.Мене ме интересира кој ги шитнал адресите.
Веќе е тргнат сајтот, овој на дднс?
Мене ме интересира кој ги шитнал адресите.
Да одиш во пошта да си ја земеш, таму е пратката. Поштарот ја раздолжил, не е веќе кај него.Некој да ми дешифрира дали и што уствари треба да праам: Ја да идам до пошта да си ја зеам пратката или ова „pregradok“ и „za dostava/isporaka“ од пред три дена значи дека поштарот ја шета со него и дека единствена опција ми е да го чекам? (Изгледа сум идиот што очекував картонче или да ми се јават, на пример)
Оф мори мајко... Ок, фала многуДа одиш во пошта да си ја земеш, таму е пратката. Поштарот ја раздолжил, не е веќе кај него.
Да ставел некоја подугачка адреса.И мене истово ми стигнало, али беше во Spam фолдер, онака на среќа го видов.
Погледнете го атачментот 109722

Не ми текнува дали на мејл или на број (побарај контакт за жалби или нешто во тој фазон), ама минатата година се пожалив од поштарот, уредно ми вратија и замолија да ги барам кога ќе можам. Се јави културен човек, стварно сакаше да ја среди работата и за чудо и имаше ефект. Следно доаѓање поштаров видно беше накурчен дека сум го тужакал, знам нешто требаше и да потпишам дека бил решен проблемот со конкретната пратка. Целиот процес ми даде импресија дека некој е задолжен и му зависи платата да работата тече како што треба. Поштаров после беше океј ама како што помина времето пак почна да забушава, само не ме дрзнал доволно за да ѕвонам.Значи пошта е убедливо најнефункционална државна или каква и да е институција, која убедливо прогресивно се влошува.
Имам неколку пратки два месеци лутаат некаде низ поштите, една пратка е наводно во достава со статус „Остаток“ точно месец дена.
Поштарот не носи пошта речиси никогаш, сите го знаат и по име и по трудољубивост и така барем едно 10 години. Тоа што немам пратка или картонче веќе е нормално и очекувано.
И мојот поштар е рамковец па е најдобар од сите претходно што биле, обавезно ме бара прво на телефон ако има моја пратка, секогаш ми искача во пресрет, одма се спријателивме, никаква замерка немам. Зависи каков е човекот, нема врска рамковец или „наш“.Noteworthy, човекот на телефон беше наш, поштаров е класичен рамковец. Стандарден дивјачки пристап итн. итн. ама се изненадив дека и нив ги санкционираат.
Јеп затоа го потенцирав и дивјачкиот однос. Рамковец од планина може?И мојот поштар е рамковец па е најдобар од сите претходно што биле, обавезно ме бара прво на телефон ако има моја пратка, секогаш ми искача во пресрет, одма се спријателивме, никаква замерка немам. Зависи каков е човекот, нема врска рамковец или „наш“.
немаат exit condition на while loop отЛеле што и прават на праткава. Во 1014 треба да стигне.... ја изнашетаа низ скопје
Погледнете го атачментот 110023
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден