Го земав комплетот пред месец дена, можам да кажам дека за парите добиваш многу, за домашна употреба. Батериите држат доста ќотек.
![]()
Сет батериски штрафилици 20v Li-on Ingco
Спецификации: 1 Полнач Fast(брзо полнење) 2 Батерии 2.0ah 3 пруклучоци за ударнаша штрафилица (17,19 и 21мм) Акумулаторски ударен одвртувач Напон 20в Мотор без четкици 1/2 конектор Брзина без оптоварување 0-1300 / 0-2100мин 2 брзини 0-2000/ 0-3300 bpm Моќност 300nm Акумулаторски...bois.com.mk
Донеси на сервис , ке средимеБатеријата цркна, извини ако не бев јасен доволно.
2 пати полнење, се испразни и толку. Ставаш на полнач, не реагира. Ги мерев со унимер, ми даваат 4.6 волти ама поради нешто, ваљда конекторот, не сака да полни.
Што е разликата меѓу одвртувач и зашТрафувач?
Мислам, освен очигледното.
Или како се викаат на англиски?
Мислам дека и гаранција и сето тоа е поминато, башка од Неготино сум, Скопје ќе одам дури нареден месец.Донеси на сервис , ке средиме![]()
пиши ми број во ПП , па кога ке бидат комерцијалистите во Неготино , да доагат кај тебе да го зимат за сервисМислам дека и гаранција и сето тоа е поминато, башка од Неготино сум, Скопје ќе одам дури нареден месец.
Merkur.Каде во скопје можат да се купат долги штрафови за греди со торкс глави?
Колку долги?Каде во скопје можат да се купат долги штрафови за греди со торкс глави?
Во Ефтинија имаш , разни димензииКаде во скопје можат да се купат долги штрафови за греди со торкс глави?
Стварно ме интересира зошто мора торкс? Демек не можеш да го престегнеш?Каде во скопје можат да се купат долги штрафови за греди со торкс глави?
И јас го земав истиов сет, топ ми работи. Го користам за работа со дрво. На едната монтирам бургија на другата бит за штрафењеШто е разликата меѓу одвртувач и зашТрафувач?
Мислам, освен очигледното.
Или како се викаат на англиски?
Од програмата на макита имаше дупчалка на батерии на попуст?Еве што има на попуст во хубо. Денес бев.
Погледнете го атачментот 107283Погледнете го атачментот 107284Погледнете го атачментот 107285Погледнете го атачментот 107286
Од програмата на макита имаше дупчалка на батерии на попуст?
Овде гледам двете се со кабел а од третата фатено е само делче.
Баш на тоа делче пишува 18v Lithium-ion и Cordless Driver DrillОд програмата на макита имаше дупчалка на батерии на попуст?
Овде гледам двете се со кабел а од третата фатено е само делче.
Видов ама повеќе ме интересираше ценатаБаш на тоа делче пишува 18v Lithium-ion и Cordless Driver Drill![]()
Не, бидејќи имам премногу торкс битови па да не седат така.Стварно ме интересира зошто мора торкс? Демек не можеш да го престегнеш?
имаа ли сет комплет алат ?Еве што има на попуст во хубо. Денес бев.
Погледнете го атачментот 107283Погледнете го атачментот 107284Погледнете го атачментот 107285Погледнете го атачментот 107286
имаа ли сет комплет алат ?
bois.com.mk
bois.com.mk
Јас овие Боис ам би ги избегавал наголемо. Чекав нарачка 2 недели се додека не му се јавив и да ги прашам до кај ми е нарачката и со изговор дека ги немале на залиха...Дечки, да не отварам тема, мислење за хилтовиве?
![]()
Ударен ротирачки чекан 1800w Ingco
Спецификации: Моќност: 1800w Вртежи: 850/мин Удари: 4200/мин Ударна моќност: 7.0J Бетон 36мм Железо 13мм Дрво 42мм SDS PLUS футер со 3 бургии и 2 длети Пакувана во пластичен куферbois.com.mk
![]()
Ударен ротирачки чекан(хилта)4Ф. 1500W Ingco
Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz МОЌНОСТ 1500W ВРТЕЖИ 850rpm УДАРИ 4400bpm УДАРНА СИЛА 5.5J БУШЕЊЕ БЕТОН 32mm ЖЕЛЕЗО 13mm ДРВО 40mm 4 ФУНКЦИИ SDS PLUS - приклучок 3 БУРГИИ 2 ДЛЕТИbois.com.mk
Би се користело главно за кршење бетон (стубови и у двор) и бушење тука-таму.
Пинг и @BESKO
Дечки, да не отварам тема, мислење за хилтовиве?
![]()
Ударен ротирачки чекан 1800w Ingco
Спецификации: Моќност: 1800w Вртежи: 850/мин Удари: 4200/мин Ударна моќност: 7.0J Бетон 36мм Железо 13мм Дрво 42мм SDS PLUS футер со 3 бургии и 2 длети Пакувана во пластичен куферbois.com.mk
![]()
Ударен ротирачки чекан(хилта)4Ф. 1500W Ingco
Спецификации: НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz МОЌНОСТ 1500W ВРТЕЖИ 850rpm УДАРИ 4400bpm УДАРНА СИЛА 5.5J БУШЕЊЕ БЕТОН 32mm ЖЕЛЕЗО 13mm ДРВО 40mm 4 ФУНКЦИИ SDS PLUS - приклучок 3 БУРГИИ 2 ДЛЕТИbois.com.mk
Би се користело главно за кршење бетон (стубови и у двор) и бушење тука-таму.
Пинг и @BESKO
Имам директ земено од кај нив у Кисела Вода и беа фер и коректни, ама сепак како член на форумов, би сакал да видиме @BESKO што ќе каже.Јас овие Боис ам би ги избегавал наголемо. Чекав нарачка 2 недели се додека не му се јавив и да ги прашам до кај ми е нарачката и со изговор дека ги немале на залиха...
Беско одма ке ти заврше работа за хилтите.
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден