Да, исто е. Како и на ПС, добиваш некоја игра секој месецДечки xbox live gold е нешто како ps plus за playstation? Пример за да играм online морам да го имам и тоа или може и без? Збунувачки ми е зошто скроз сум нов во xbox светот.
Ја не можам да поверувам... Дужам пиво едно најголемо!А да идеш на плати.ру, направи еден нов акаунт дај му го на русинот нека уплати 8 - 12 месеци за 10 долари и да си свиркаш? Имаш филтер таму одбери само тие што примаат пејпал. Јас имам така земено 3 год. и тој акаунт си е само за гејм пас си стои на конзола никој не го игра.
Ја не можам да поверувам... Дужам пиво едно најголемо!
25 евра за 3 години гејмпас ултимејт! хахах Тоа е тоа... Чекав 24 часа за активација и си го сработија русите
Само смени си пасворд и стави recovery мејл да не заборавиш (или тел. број)
Дали има нешто посебно што треба да се направи, јас пробувам да купам од US store, амерички акаунт но не ми дозволува.Јас сум претплатен со амерички акаунт (адреса) и без проблем купувам игри од store. Сега баш ја пазарев Witcher 3 ја имаше на добра промоција. NLB картица.
JakoОфицијално вака ќе се вика следниот иксбокс, претходно познат као проџект скарлет.
И ќе изгледа вака:Погледнете го атачментот 81838
Испратено од s8+ преку IT.mk форум апликација
Здраво дечки, предмалку купив XBoxSeries S, и сега имам проблем да купам игра од store-от на конзолата.
Можете ли да ми кажете проверен начин како може да се купи одредена игра, што е можно поедноставно напишано за да можам да сфатам. Имам НЛБ мастеркард картичка, постои ли можност некако да се купи со неа...
Ви благодарам однапред!
Фала ти на одговорот. Можда глупо прашање, ама како да проверам во кој регион ми е продавницата?Оди на play-asia.com и купи си gift card за регионот во кој ти е продавницата ( немам xbox така шо не знам дали по default си на европска, англиска или америчка продавница ама нека се надоврзе некој што има - пинг @ARMac ).
После ја користиш гифт картицата за да надополниш средства во акаунтот и после со тие средства купуваш шо сакаш. Мислам дека најисплатливо беше да си купиш тоа гејм пас чудото за пристап до тон игри.
Еве туторијал како гифт картички да активираш, ама пак ќе кажам внимавај кој регион ти е продавницата пошо не можеш долари да активираш на европски акаунт (барем кај нинтендо е така, немам хбох).
Xbox Support
support.xbox.com
Мислењето е автоматски споено:
ЕДИТ: Заборавив да реплицирам.
Фала ти на одговорот. Можда глупо прашање, ама како да проверам во кој регион ми е продавницата?
Здраво дечки, предмалку купив XBoxSeries S, и сега имам проблем да купам игра од store-от на конзолата.
Можете ли да ми кажете проверен начин како може да се купи одредена игра, што е можно поедноставно напишано за да можам да сфатам. Имам НЛБ мастеркард картичка, постои ли можност некако да се купи со неа...
Ви благодарам однапред!
US, таков и купив. Бидна. Помина глатко со gift code од play-asia.com. Ене ја Cyberpunk се спушта.Кога го креираше акаунтот која земја ја одбра?
Отвориле продавница во Македонија? Браво!computeruniverse?
Отвориле продавница во Македонија? Браво!
Здраво дечки, ме интересира од каде може да се порача/купи Xbox series X во Македонија ?
Завчера ја пазарев Residen Evil Village од амерички стор со амерички акаунт и НЛБ картица без проблем.Некој да не знае дали мајкрософт смениле нешто деновиве? Пред неколку дена успеав да купам игра на аргентинскиот регион, но сега веќе не работи и ми вика дека регионот на картичката мора да биде ист со store-регионот. Акаунтот ми е US, картичката е од НЛБ. Претходно само го сменив store регионот на xbox-от и при плаќање внесов адреса од хотел во Аргентина. Ако некој знае некој workaround би било супер пошо игрите во Аргентина се до x10 поевтини од други региони, особено за backwards compatible игри.
Да си жив и здрав уште сто години!А да идеш на плати.ру, направи еден нов акаунт дај му го на русинот нека уплати 8 - 12 месеци за 10 долари и да си свиркаш? Имаш филтер таму одбери само тие што примаат пејпал. Јас имам така земено 3 год. и тој акаунт си е само за гејм пас си стои на конзола никој не го игра.
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден