goce03
user
goce03's setup
- Processor & Cooler
- Intel® Core™ i5-10500
- Motherboard
- ASUS PRIME B460M-A
- Storage
- SSD Kingston NVMe A2000 1TB /HDD Toshiba P300 2 TB
- PSU
- Cooler Master MWE 600W White
- RAM
- 2x8 DDR4 Kingston HyperX Predator
- Video card
- INNO3D RTX 2060 SUPER
- Case
- CoolerMaster Case K350
- Monitor
- HP EliteDisplay e232
- OS
- Win 10
Ве молам за мислење за избор на клима, намената и е пред се за загревање на дневна соба од околку 30 м2.
Станува збор за стан на приземје со фасадна црвена цигла, значи нема добра изолација, под дневната има подрумски простори со оглед дека станот е на приземје.
Климата треба да ја загрева само таа просторија.
Дали би било доволно 3.5 kw или да гледам појаки.
Да гледам брендови како Gree, Vivax, Beko, Harrier слични или само поквалитетни брендови, LG, Samsung, BOSCH, Toshiba.
Ми треба буџет варијанта, меѓутоа би разгледал и поскапи доколку нема квалитетна буџет оцпција. Дополнителни оцпии како wi-fi не се потребни со оглед дека ќе ја користат повозрасни луѓе односно барам plug and play варијанта.
Фала за одговорите. Линк до конкретен производ би било супер.
Станува збор за стан на приземје со фасадна црвена цигла, значи нема добра изолација, под дневната има подрумски простори со оглед дека станот е на приземје.
Климата треба да ја загрева само таа просторија.
Дали би било доволно 3.5 kw или да гледам појаки.
Да гледам брендови како Gree, Vivax, Beko, Harrier слични или само поквалитетни брендови, LG, Samsung, BOSCH, Toshiba.
Ми треба буџет варијанта, меѓутоа би разгледал и поскапи доколку нема квалитетна буџет оцпција. Дополнителни оцпии како wi-fi не се потребни со оглед дека ќе ја користат повозрасни луѓе односно барам plug and play варијанта.
Фала за одговорите. Линк до конкретен производ би било супер.