Тотално нефункционална листа за мене. Нема Ex-YU канали ни за лек. Македонски има ама документарци од стилот на National Geographic, Discovery, History нема !!! . Не вреди. Дај друг продавач да видам дали ми одговара листата.
Најдобар е ДАЗН кога станува збор за спорт, сега е достапен и кај нас за 2долари месечно, со ВПН ти се отвараат многу многу избор, а да и нема сечкање или да ти закочи, пошто легално си е легално.
И на 2 уреди истовремено гледање
Пишува овде има табелана која држава има лига шампиони, формула 1, итаљанско, нба?
пробав со некој фри впн од америка пишување не било достапно таму?
Мене ми ги задоволува сите потреби. Не знам кои екс ју канали ти требаат. Мене ми се доволни тие кои ги има. Исто така до сега не сум видел ни еден реселлер да ги има National Geographic, Discovery i History со мак превод. Нив ги имаш во екс ју листата.Тотално нефункционална листа за мене. Нема Ex-YU канали ни за лек. Македонски има ама документарци од стилот на National Geographic, Discovery, History нема !!! . Не вреди. Дај друг продавач да видам дали ми одговара листата.
nema nisto samo boks u mkТој сакал у америка да направи налог, а коа има и македонија кој кошта 1.99долари
Погледнете го атачментот 98631
Моментално гледам тест од таа At Store. Доста стабилна и го има сите канали што ми требаат. Во претходната немаше ништо што ми требаше. Најверојатно ке земам од овој At Store.Мене ми ги задоволува сите потреби. Не знам кои екс ју канали ти требаат. Мене ми се доволни тие кои ги има. Исто така до сега не сум видел ни еден реселлер да ги има National Geographic, Discovery i History со мак превод. Нив ги имаш во екс ју листата.
Земи и од овде тест, и оваа ја користев лани, стабилна и добра беше.
At Store
Истиот реселлер за кој дадов линк погоре.Пробано од колега на работа, предобро било рече.![]()
21.4€ |6/12M extra gebühr fügen sie artikel zahlung link unterstützung 4K * 2K Ultra HD definition|Microphone Accessories| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Најдобро е со тест. Ако задоволува се земај не мисли се.Моментално гледам тест од таа At Store. Доста стабилна и го има сите канали што ми требаат. Во претходната немаше ништо што ми требаше. Најверојатно ке земам од овој At Store.
Малку повеќе не сум упатен во IPTV, дали може да ми пишеш, после нарачката, продавачот од Али ти праќа листа со канали или ? Исто така едно прашање до повеќеупатените дали на Philips 70pus7304, може да се симен апликација да се гледа директно од TV?Мене ми ги задоволува сите потреби. Не знам кои екс ју канали ти требаат. Мене ми се доволни тие кои ги има. Исто така до сега не сум видел ни еден реселлер да ги има National Geographic, Discovery i History со мак превод. Нив ги имаш во екс ју листата.
Земи и од овде тест, и оваа ја користев лани, стабилна и добра беше.
At Store
Пиши му на ПП и побарај му тест. Ќе ти прати тест во траење од 24 часа. Ако ти се допаѓа купуваш, ако не никому ништо.Малку повеќе не сум упатен во IPTV, дали може да ми пишеш, после нарачката, продавачот од Али ти праќа листа со канали или ? Исто така едно прашање до повеќеупатените дали на Philips 70pus7304, може да се симен апликација да се гледа директно од TV?
Продавачот ти праќа m3u листа со линк кој што го поврзуваш со mac адресата на уредот во зависност од програмата за иптв што ја користиш. Толку е, потоа само гледаш.Малку повеќе не сум упатен во IPTV, дали може да ми пишеш, после нарачката, продавачот од Али ти праќа листа со канали или ? Исто така едно прашање до повеќеупатените дали на Philips 70pus7304, може да се симен апликација да се гледа директно од TV?
Продавачот ти праќа m3u листа со линк кој што го поврзуваш со mac адресата на уредот во зависност од програмата за иптв што ја користиш. Толку е, потоа само гледаш.Малку повеќе не сум упатен во IPTV, дали може да ми пишеш, после нарачката, продавачот од Али ти праќа листа со канали или ? Исто така едно прашање до повеќеупатените дали на Philips 70pus7304, може да се симен апликација да се гледа директно од TV?
Конкуренција во Тетово,ама спремни дечките со дримбокс ресивери,компјутери,закупени сервери , далеку од реселери![]()
Започна ли конечно борбата против пиратеријата?
На ден 30.03.2021 полицијата приведе двајца тетовци за незаконско реемитување на домашни и странс...kanal5.com.mk
Не знам, сериозно ми делува... Колку што разбирам, нивни сервери имале.Конкуренција во Тетово,ама спремни дечките со дримбокс ресивери,компјутери,закупени сервери , далеку од реселери![]()
![]()
![]()
ДаНе знам, сериозно ми делува... Колку што разбирам, нивни сервери имале.
Нема такво нешто.дечки за windows 10 или 7 whatever, да предложите програмче најдобро за гледање iptv? И некој сервис исто што ќе ги има discovery history обавезно?
како нема,VLC? коди за виндоус бла бла имав и едно инсталирано само неможе да ми текне као се викаше од Microsoft store го симнав топ беше да не се дрнкам со кинески боксови и така бист пц нонстоп ми е со тв врзано коа ми се глеа да си пичам од PC... ај кој знае нека пише и нека предложи најефтино ип тв со дисКајвериНема такво нешто.