thinking_in_binary
hello world
- 6 декември 2019
- 61
- 29
Продава некој заштитни стакла за пиксел 3 во МК?
Маски, исто така?
Маски, исто така?
колку држи батерија на 4ката? и работа на екран ?Колку што знам, само Кинеските телефони имаат маска во пакувањето.
Ќе пробам во Куманово да ти најдам маска, па ќе ти пишам.
Нов му е, некористен ако не се лажам според огласот.колку држи батерија на 4ката? и работа на екран ?
Хммм, Samsung S10 на сопругата дојде со маска и заштитна фолија во капувањето. Купен од Мобеликс.Samsung S10+ немаше маска во пакувањето. Дури најдам време да му купам сол го направив.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Доколку се стави сим ќе троши повеќе ама доста доброЈас сум доста изненаден од батеријата на Пиксел 4, во позитивна смисла.
Батеријата ми трае повеќе од С10 5Г кој е со 4500 мах, согласно моја шема на користење.![]()
Sent from my Pixel 4 using Tapatalk
Доколку се стави сим ќе троши повеќе ама доста добро
Јас сум доста изненаден од батеријата на Пиксел 4, во позитивна смисла.
Батеријата ми трае повеќе од С10 5Г кој е со 4500 мах, согласно моја шема на користење.![]()
Зашо бе дечко толку лесно се палиш не ми е јасно?!
Немаш појма што збориш, а сепак збориш...
Знаеш дека може да користиш 2 телефона во исто време, да ги носиш во исто време и во двата да имаш Сим!?
Значи, зборувам од лично искуство за Пиксел 4 во тема за Пиксел телефони, на прашање за Пиксел 4. Мислам дека 2-3 имаат Пиксел 4, или можда сум грешка и затоа секое лично искуство пренесено на Темата е од значај.
Стандбај најдобар што сум видел...со Сим.
Самсунгот корне батерија во стандбај, за споредба.
Мислев дека ОнеПлус е најдобар за стандбај, али пикселот ме изненади целосно.
Друга споредба, со Пиксел 3 XL не е така, односно троши повеќе батерија...со Сим.
П. С ако грешам и ако на сликата е претставено дека го работиш со сим картичка јас длабоко се извинувамЗашо бе дечко толку лесно се палиш не ми е јасно?!
На скриншотот што го стави како што гледам знакот за сигнал е пречкртан и од таму извлеков заклучок дека го работиш без сим...
А колку што знам, доколку работи без сим картичка троши помалку батерија. Затоа и ти напишав, да има сим ќе троши пивеќе но и вака е добро...
Да, обичниот.
Кај мене кога е така означено со „Х“ на мрежата значи дека се исклучени мобилните податоци (Data), а дека имам мрежа. Претпоставувам дека е истото и кај @cipiripiП. С ако грешам и ако на сликата е претставено дека го работиш со сим картичка јас длабоко се извинувам
Така еКај мене кога е така означено со „Х“ на мрежата значи дека се исклучени мобилните податоци (Data), а дека имам мрежа. Претпоставувам дека е истото и кај @cipiripi
Здраво дечки.
Каде во Скопје или Мк може да се најде screen protector и маска за Pixel 4 ?
Прашав во Мегамобил, Мобеликс и Ледиком, немаат.
Нема ни на пазар на повеќето тезги ништо за пиксел. Сабајлево бев, ме упатија до Мобеликс/Ледиком.Продава некој заштитни стакла за пиксел 3 во МК?
Маски, исто така?
Го порачав од Австралија. Тие таму изгледа се земја од 4ти ред ако ние сме граѓани од 3ти ред.Хммм, Samsung S10 на сопругата дојде со маска и заштитна фолија во капувањето. Купен од Мобеликс.
И другар кој има S10+ му дојде со маска, не знам од каде е купен неговиот.
Од кај го зема телефонот ?
Сигурно. Или Австралија е за никаде или некој ти ја земал маската, или го немаш отворено пакувањето и маската ти стои таму.Го порачав од Австралија. Тие таму изгледа се земја од 4ти ред ако ние сме граѓани од 3ти ред.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Beauty is in the eye of the beholder. Јас тука си гледам перфектен upgrade од 2XL, може да го кликнам од оваа странава актуелна во друга тема computeruniverse.
Топ че биди! Послаба резолуција, процесор, батерија 4000МаХ ќе фуче!
Beauty is in the eye of the beholder. Јас тука си гледам перфектен upgrade од 2XL, може да го кликнам од оваа странава актуелна во друга тема computeruniverse.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Топ че биди! Послаба резолуција, процесор, батерија 4000МаХ ќе фуче!
Pixel беше создаден како уред кој треба да им покаже на производителите како се прави камера, 4 години со ист сензор е лоша одлука.
И како тоа да не беше доволно, вадат нов со просечен чип, и иста камера, Pixel 4 Xl е каде каде подобар избор.
Beauty is in the eye of the beholder.
Бре бре батково многу погоден за ценава, нема да има 865 зошто нема потреба. Ќе работи подобро од било кој самсунг, хуавеи, лг, хтц, сони, еве нема да кажам и oneplus пошто се стварно брзи али за мене лично се кинезарија.
Многу важно да се изгледа цело.
Нека излезе, па ќе видиме. I would be that idiot
Многу важно да се изгледа цело.
Денес те третираат како идиот ако немаш samsung или apple. Се смени индустријава ок сваќам, отпаднаа од игра повеќето производители, али што остана?Нека излезе, па ќе видиме. I would be that idiot![]()
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден