lynx
poweruser
- 4 септември 2008
- 3.720
- 3.572
Погледнете го атачментот 90113
изгледа ова те зафркава.
Пробај да си направиш уплата со кредитна картичка, ама тоа може да потрае ден, два
И како ова се прави, со кредитна?
Погледнете го атачментот 90113
изгледа ова те зафркава.
Пробај да си направиш уплата со кредитна картичка, ама тоа може да потрае ден, два
ќе си пуштиш payment request и ќе си го платиш .. незнам дал пазат ама ваљда е пожелно да не е на твое име (да не биде апла дека сам си плаќаш). Не сум правел вака ама тоа би бил начинот како да си платиш ..И како ова се прави, со кредитна?
Може и дебитна да биде.И како ова се прави, со кредитна?
Ќе почекам некој ден да видам дали ќе биде.
Убаво бев напишал пред некој ден да ми објасни некој како оди процедурата ама изгледа на никој не му се објаснуваше.)
Откако разбраа дека е гага картичката 100 души ме прашаа да изваделе, а со странство освен одмор во грчка друга врска немаат никаква. Муабетот е - а бе планирам нешто да почнам онлајн па да ја имам за секој случај. Божем се работи за генијалци барани од меѓународните работодавачи и кои веднаш ќе почнат да заработуваат илјадници $$$. Јас три месеци истражував, три месеци едвај по 30-40 евра имав пред да се стабилизира приходот до некаде и дури тогаш земав картица (т.е. не ни знаев туку ми ја понудија од Fiverr пошто сум заработил $50).Што се ќе се изначита човек. Наместо да чекаш некој да ти објасни, ваљда знаеш англиски, отвори страната, прочитај што е како е, ќе ти биде јасно ко ден.
Ти пак добар си, некој кога ќе пише како да си уплатам пари од банка на картичка и да си ја користам за плаќање, како тренд да стана Пејонир да имаш, а не како да има потреба.
Ќе има протести пред влада.ќе биде добро кога ќе стават пари и ќе им ги собере пајонир $29.99 за годишно одржување на usd картицата![]()
Имаше пари на неа? Можиш да ги извадиш ?Дечки
Ми го блокираја акаунтот...Не знам што е работава, ќе пробам да ги контактирам...Погледнете го атачментот 90694
Имав 1500 USD (не ги вадев сите, премногу низок е доларот во последниве 2 месеци), и не можам да ги извадам...Имаше пари на неа? Можиш да ги извадиш ?
Од каде ли не...@Stefan_1992 па некој прекршок си направил, свесно или несвесно.. Од кај примаше пари?
Охх бе дете ексикИмав 1500 USD (не ги вадев сите, премногу низок е доларот во последниве 2 месеци), и не можам да ги извадам...
Еве што ми пратија, не знам што му значи ова последновоОхх бе дете ексик
Гледај досадвај на супорт барем да ди ги земиш парите
Пробај да ти испратат на банкаЕве што ми пратија, не знам што му значи ова последново
Еве што ми пратија, не знам што му значи ова последново
Од тоа што знам, би требало да ти дозволат да си ги потрошиш парите, нови пари нема да можеш да примиш.
Не знам што да правам, тешко и во контакт се стапува со нив. Чатот им функционира само кога ќе се логираш, а јас не можам...Не можев да најдам понови Terms & Conditions, ама во овие од 2013-та пишува дека ако ти го суспендираат акаунтот парите ти пропаѓаат. Таа порака ја добил затоа што акаунтот му е затворен и картичката му е неактивна, па последната исплата не поминала и сервисот му пратил таква default порака за неуспешна исплата.
6. Suspension or Termination In addition to all other remedies contained herein and in the terms and conditions of your Payoneer Account, We may suspend the US Payment Service and access to your Payoneer Account , including access to the funds in your Payoneer Account , if you (a) have violated the terms of the US Payment Service agreement, (b) have provided any false, incomplete, inaccurate, or misleading information, (c) engaged in fraudulent or illegal conduct, (d) there is a reasonable suspicion of fraudulent or criminal activity, or (e)if We are required to do so under any applicable law or regulation, or at the direction of any regulatory, law enforcement or other competent authority.
Не знам што да правам, тешко и во контакт се стапува со нив. Чатот им функционира само кога ќе се логираш, а јас не можам...
Не знам што да правам, тешко и во контакт се стапува со нив. Чатот им функционира само кога ќе се логираш, а јас не можам...
Kako chat? ili samo komentar moze na Twiter?Пробај преку Твитер https://twitter.com/Payoneer_Help
Согласно напишаното џабе и да успееш да ги контактираш. Нема шанси да ти го активираат акаунтот и тоа е тоа, си напишале сѐ фино лепо.Дечки
Ми го блокираја акаунтот...Не знам што е работава, ќе пробам да ги контактирам...Погледнете го атачментот 90694
Од каде ли не...
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден