deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
точно , но визитките се некаде надвор хахаНе те разбрав,оваа продавница е во Скопје![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
точно , но визитките се некаде надвор хахаНе те разбрав,оваа продавница е во Скопје![]()
не е во нмк ама добро
Никогаш НМК само МК запомнете тоа
Sent from my iPad using Tapatalk
И обавезателно лајф стрим, има и провинцијалци туј!Ајде вака правиме,собиранка двата телефони на маса,жири цел ит форум ке бидеме,и да видиме,кој отвара по мазно,а кој по рапаво![]()
Прво, јас сум главен во комисијата и мене треба да ме прашуваш.Lumia 1520, доволно за во комисија да влезам?![]()
Ако се собирате ко камери што споредувавте, баскети игравте... и што уште не, може и ја ќе дојдамАјде вака правиме,собиранка двата телефони на маса,жири цел ит форум ке бидеме,и да видиме,кој отвара по мазно,а кој по рапаво![]()
1. Од каде се сликиве?
2. Од кој телефон?
![]()
така вика ова, не сум писмен за повеќе

иПхоне најак во нешто? Не бе.. Илузија е свеView: https://www.youtube.com/watch?v=By3WGOw8XUE
Mr.Mobile кажува одлични зборови, највеќе за камерата која според ривјуа и вака субјективно гледање на слики, е моментално најдобрата камера на телефон.
иПхоне најак во нешто? Не бе.. Илузија е све
1. Chicago, Lincoln Park Apple Store
2. 11 Pro Max
edit:
rezolucija ne rezolucucija haha
God damn autocorrect..
Не влијае тоа, аман веќе.Тешка мизерија е, или на камерите има 2 тона отпечатоци.
Ќе го испеглаат софтверот сега. Најдобро кажа Mr. Mobile, од предна камера како умпа лумпа беше портокалов.
Коментар @psyside ?
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден