Еве да споделам и јас две компарации на слики сликани со Самсунг С10 пред апдејтот и по денепниот апдејт(2 слики една со Ауто друга со Најт мод)
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Ти препорачувам да го апдејтнеш, на мојот батеријата е ептен подобрена, отприлика негде ден плус му вадам.
од кога е овој апдејт и која верзија ти е сега апдејтот.....Еве да споделам и јас две компарации на слики сликани со Самсунг С10 пред апдејтот и по денепниот апдејт(2 слики една со Ауто друга со Најт мод)
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Security patch од Мајод кога е овој апдејт и која верзија ти е сега апдејтот.....
Уф прекрасно !!!Пуштени се night mode updates за s9/s9 +
Нормално десно![]()
Кој е кој оставам на вас.

Па слика по апдејтот ваљда, мислам за тоа пишуваш!?Што е десно?
Само да ве известам зошто ги почитувам, Samsung.
пред околу година го контактирав @ivan1500, бидејќи е вклучен во дизајнот на софтверскиот тим на Samsung, со препорака да предложи до Samsung да уфрлат една функција во интерфејсот на камерата, можам да ви кажам дека Иван ме извести дека истата е имплементирана од пред некоја недела, се работи за супер корисна функција.
Голема благодарност до @ivan1500, и Samsung! Pro mode as default mode FTW!
@psyside @Tomislav96 ви благодарам дечки, иако заслугата оди до тимот што го прифати ова и што го имплементираше.
@DarthJe5us не, ова е сосема нова опција што до сега ја немаше.
@psyside @Tomislav96 ви благодарам дечки, иако заслугата оди до тимот што го прифати ова и што го имплементираше.
@DarthJe5us не, ова е сосема нова опција што до сега ја немаше.
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден