Точно. Сепак е супер имам 400+ саати утепано.
![]()
Конечно да видам некој кој игра Star Trek Online
Точно. Сепак е супер имам 400+ саати утепано.
![]()
Ааа пензиониран сум од пред година и пол. Почна да ми делува како работа, секој ден овер & овер. А мора да играш гилдод те тера + дилитиум и дејлис.Конечно да видам некој кој игра Star Trek OnlineЈас ја играв периодично од почетокот и константно од лето 2016. Препорака за секој што сака Ground и претежно Space MMORPG.
Ааа пензиониран сум од пред година и пол. Почна да ми делува како работа, секој ден овер & овер. А мора да играш гилдод те тера + дилитиум и дејлис.
Ама претпоставувам така е со повеќето мморпг игри. Инаку имав два Т6 брода. Тогаш тоа беше врвот со XIII gear од флота. Бев во енд-гејм пола година. Сега појма немам како е.
Пред некој месец имаше Dominion експанзија со recruit event, delta recruit повторен, а за месец два најверојатно нова експанзија базирана на Star Trek Discovery. За дејлис и дилитиум те сваќам тотално (додуша замисли го ова со 30 карактери колку што ги имам/имав)h:
За пц или конзола?Вчера ја земав Monster Hunter World, така да со неа сум зафатен сега.
Како за почеток, интересна игра, која вреди да се проба.
Предложете нешто fps post apocalyptic да се игра...
Last light, 2033, сум ги играл по неколку пати. Редукс, само ја уклучив на почеток и не продолжив натаму. Ако има и други верзии по инт, те молам во пп прати ми торентЦела Метро франшиза земија од на дтим или торент. Топла препорака
Испратено од фиксен.
Вчера ја земав Monster Hunter World, така да со неа сум зафатен сега.
Како за почеток, интересна игра, која вреди да се проба.
Ги немам играно, нов сум во оваа франшиза, така да не би можел да дадам коментар за оваКако е во споредба со другите MH игри од PS и Nintendo?
Ја зедов и јас пред некој месец за ПС4 ама и немам дадено шанса како што треба. Реков и ти си ја зел за ПС4 па да се подружиме ама ништо.ПЦ
Ја земав од Green Man Gaming | Buy Games, Game Keys & Digital Games Today со промо код што имаат сега 'BIGINJAPAN' ми излезе 39 долари![]()
Не би ти препорачал. Како голем љубител на Prototype, многу бев разочаран од вториот дел. Со оглед дека студиото отиде во криза после излегувањето на Prototype 2, можам да кажам дека и голем дел од фановите го делат истото мислење со мене.Не сум, може да се проба таа. Само се мислам дали директ 2-ката да ја почнам.
Некако немаш чувство дека е втора светска,и брзо ми стана досадна тебе ?Battlefield V Open Beta.
Ако сака некој да ја проба, бесплатен multiplayer од 6ти септември до 11ти септември.
Скроз се согласувам.Battlefield 1 ми е 100 пати поинтересна.5кава стварно не прави атмосфера ко во ww2 да е дејствието..Се осетив ко battlefront да играм.Некако немаш чувство дека е втора светска,и брзо ми стана досадна тебе ?
И јас исто напален да ја земам,кога пиша членот погоре тогаш ја симнав и сфатив дека не е добра,цел нет ја хејта ама викам ај може намерно зборат ама во право сеСкроз се согласувам.Battlefield 1 ми е 100 пати поинтересна.5кава стварно не прави атмосфера ко во ww2 да е дејствието..Се осетив ко battlefront да играм.
А бев напален да ја купам у пм!
Валда ќе остане народ кој ке си го гејма кецот...
Бетата е мала,околу 15 гига е мислам.Колку гиги е? Ако е над 50 некако не ми се пушта ако не одлучам да ја купам џабе симињање.
Ја играм најмногу поради unlocks и progression , инаку играта не ми се свиѓа многу.Некако немаш чувство дека е втора светска,и брзо ми стана досадна тебе ?
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден