Некако фејк ми делуваат натписите на фолијата на екранот. Ова најверојатно е некоја кинеска копија од Ноте 9. Кинезиве се цареви за правење копии од сеуште неизлезени телефони
Го однесов на сервис телефонот, инаку фала ви дечки што издвоивте време да ми помогнетеДо батеријата е, и јас го имам истиот проблем. Провери дали шушти телефонот од задната страна пред да се исклучи.
Кутијата изгледа оригинално.. Ке видиме што ке излезе на крај. Како и да е, тој ке е финалниот изглед на Ноте-то.Некако фејк ми делуваат натписите на фолијата на екранот. Ова најверојатно е некоја кинеска копија од Ноте 9. Кинезиве се цареви за правење копии од сеуште неизлезени телефони![]()
Не, туку поголема батерија со капацитет од 4000 mAh^ Променлива батерија ?
Смешки. 4000 mah за флегшип е испод минимум.
Чувај го,не го давај,машина е с7
Знам. Екстра телефонче. Ако не се јави денес некој го тргам огласот. Не планирам некому за беспари да му поклонам здрав телефон без гребка.Чувај го,не го давај,машина е с7![]()
Не само што е здрав,звер перформанси искрено,ставa под нозе многу телефони,кој се многу над таа цена.Знам. Екстра телефонче. Ако не се јави денес некој го тргам огласот. Не планирам некому за беспари да му поклонам здрав телефон без гребка.
Како мојот стар 3 год не се гаси?Хмм чудна работа а,како ке го чуваш така ке те служи.Да рикнел ке те разберам дека му дошол крајот,ама на гасење и такви остали срања,не е до тоа дека е ок користен.Затоа мојов денес сам по себе 4 пати се ресетира, не му е првпат вавко нешто да прави, плус хоме дугмето пластика, ми се изгреба цел.
Погледнете го атачментот 66004
Ау чоече, што му правеше на копчето? Со што се изгреба толку? Извини ама состојбата на уредот е индивидуална. Ако си го купил од некој што го масакрирал уредот претходно, тука нема што да се прави. Кај мојот уред јас гарантирам како за хардверска страна, така и за софтверка дека се функционира перфектно и стојам зад тоа.Затоа мојов денес сам по себе 4 пати се ресетира, не му е првпат вавко нешто да прави, плус хоме дугмето пластика, ми се изгреба цел.
Погледнете го атачментот 66004
Ау чоече, што му правеше на копчето? Со што се изгреба толку? Извини ама состојбата на уредот е индивидуална. Ако си го купил од некој што го масакрирал уредот претходно, тука нема што да се прави. Кај мојот уред јас гарантирам како за хардверска страна, така и за софтверка дека се функционира перфектно и стојам зад тоа.![]()
Како мојот стар 3 год не се гаси?Хмм чудна работа а,како ке го чуваш така ке те служи.Да рикнел ке те разберам дека му дошол крајот,ама на гасење и такви остали срања,не е до тоа дека е ок користен.
Јас барем сум немал досега проблем.
Во џеб, втор сопственик стар беше 6месеци кога го земав, братучедми незнаеше една апликација да инсталира, едино што сумљам е грчка кога бев под вода кога сликав, све мислам од тогаш почна проблемот.
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден