Mr Bean ^.-
hello world
- 2 октомври 2017
- 127
- 58
Кажете некое програмче за споделување на филмови од компјутер на тв
Plex media server, преку вифи и бркаш работаКажете некое програмче за споделување на филмови од компјутер на тв
Само на browser ли работи програмчево?Треба ли на тв-то да симнам плех некоја апликација или ќе ги имам во smartshare?Plex media server, преку вифи и бркаш работа
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Не требаСамо на browser ли работи програмчево?Треба ли на тв-то да симнам плех некоја апликација или ќе ги имам во smartshare?
Имам LG и одам во smartshare да пуштам но преводот не го дава а има во фолдерот кој е споделен на plex.Да не треба нешто да се намести за преводот?Не треба
Филмот и преводот треба да се со исто име комплет и во иста папка.Имам LG и одам во smartshare да пуштам но преводот не го дава а има во фолдерот кој е споделен на plex.Да не треба нешто да се намести за преводот?
Исто можиш да пробаш и со програмчето од LG Smartshare за пц.Кажете некое програмче за споделување на филмови од компјутер на тв
Имам LG и одам во smartshare да пуштам но преводот не го дава а има во фолдерот кој е споделен на plex.Да не треба нешто да се намести за преводот?
Во Нептун имаш за 19к, 43инчен Хитачи со 4к/Смарт.Дечки онака телевизорче некое 40тина инчи до кај 20000 по можност смарт ? Би се користело mainly за ТВ и гејмање WoW некогаш.
Ги гледав хитачи, ама гледам се кењаат тука неколку страници наназад :-DВо Нептун имаш за 19к, 43инчен Хитачи со 4к/Смарт.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Дечки едно прашање...
Сакам да купам некој буџет 4к тв кој најмногу би го користел за гејминг(пс4 про). Неколку дена што истражувам по нетов гледам дека најмногу го фалат TCL 43s405 кој кошта скромни 400-500 евра. Е сега ме интересира дали некој друг освен галерија(го немаат овој модел) ги носи TCL кај нас и секако може да дадете и предлог за друг тв ама цената да биде слична. Фала ви однапред
Дечки едно прашање...
Сакам да купам некој буџет 4к тв кој најмногу би го користел за гејминг(пс4 про). Неколку дена што истражувам по нетов гледам дека најмногу го фалат TCL 43s405 кој кошта скромни 400-500 евра. Е сега ме интересира дали некој друг освен галерија(го немаат овој модел) ги носи TCL кај нас и секако може да дадете и предлог за друг тв ама цената да биде слична. Фала ви однапред
Дечки,
Една консултација ако може
SONY XF9005
SAMSUNG QE55Q7
LG 55SJ950V
Мислење некое
Фала
Hi I was looking at the Q7F or the Sony X900E, which do you think is the right way to go and why? And is there any other suggestions of similar TVs out there?
The X900E is the better buy, it scores better or equal to the Q7F in all our use case scores and it is significantly cheaper than the Q7F. A comparison of the X900E against other good high end TVs is shown in the X900E article here. Not listed is the LG OLED B6, which is better than the X900E but is much more expensive.
4K UHD SMART LED TV LG 43UK6750, 43"(108cm), 4K Active HDR, TruMotion100, BT, WiFiПрепорака за телевизор 40" или 43" до 36к најмногу?
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден