Astro
sensei
- 20 јуни 2012
- 10.149
- 16.235
Не верувам дека некој од сериозните членови на форумов ќе сака да си има работа со тебе.
Јас не знам кој глуп паѓа на приказната за братот и Италија и Рипли со елиените....
Не верувам дека некој од сериозните членови на форумов ќе сака да си има работа со тебе.
нејќам да си имам никаква работа со луѓе од Гостивар/Дебар/Тетово.
Дај сподели што ти се случило бе... (мислам ако преварантот е член на форумов).Ни јас. Со Тетовци веќе никогаш на оро. Тешки преваранти се.
Си знае он. Следна таква превара и биче туча.Дај сподели што ти се случило бе... (мислам ако преварантот е член на форумов).
^Одма го осудивте и му пресудивте на првооптужениот... Како бе така без да се произнесе одбраната донесувате заклучоци а не сте воопшто запознаени ниту па затекнати со случката??? Ниту го бранам ниту го застапувам оптужениот само премногу често се пресудува од страна на незасегнатото членство наместо поротата пред воопшто да се изјасни обвинетиот-осудениот!!!
Тогаш сам себе го убијал!!! Мислам дека тоа е повеќе од јасно и немаше воопшто потреба од прашањето ниту па требаше да ти одговорам, ама ај да не испадне дека сам себе сум го убијал...А ако првооптужениот не се брани, што значи тоа друже правниче?
Хаха, чил бејбиТогаш сам себе го убијал!!! Мислам дека тоа е повеќе од јасно и немаше воопшто потреба од прашањето ниту па требаше да ти одговорам, ама ај да не испадне дека сам себе сум го убијал...
Доста се мислев дали да споделам.
Нешто пред Нова година, имавме дил (или барем мислам дека имавме) со @Whisky Vishera, да му купам риг.
Приказната:
Се слушнавме по телефон, се договоривме без никакви пречки и требаше вечерта или утредента да го платам и земам ригот, но човекот буквално исчезна.
Му вртев неколку пати, му пишав смс и пп овде, да ме бара кога ќе може, да не бидам досаден, но не добив никаков одговор. Ми спомна дека имал ангажмани околу и по Нова година, па си реков сигурно е зафатен, ќе ме побара кога ќе може. Неколку дена по Нова година му пишав пак, во случај да заборавил.
Еве 15 дена по Нова година и поминати сите празници, сеуште никаков одговор. Претпоставувам дека добил повисока понуда за хардверот или се предомислил, што и е океј, но е етички да одговори на повик/порака и да ми каже дека е продадено или whatever. Чисто да си знам и да си тражам друг хардвер.
Не дека ме за***л за пари или нешто, само сакав да разберам зошто излезе толку несериозен член за кој имав повисоко мислење.
Леле леле леле, хахахахаха бе не сте нормални.Сочуство до најблиските.
Ти да им се плукаш, ја да им се серам, чоек графичка не може да купи.тој со дроновите беше?
аман бе
а бе да ви се изнаплукам у парите и копањето да ви се изнаплукам
Парите го расипуваат човекот.Да, тој со дроновите.
Petar Petkovski | Graphic Designer & Web Developer
Изгледаше на фин и интересен момак. Штета шо така без поздрав се збогувал од форумов.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Парите само ја тргаат маската од веќе расипаниот човек.Парите го расипуваат човекот.
Да, тој со дроновите.
Petar Petkovski | Graphic Designer & Web Developer
Изгледаше на фин и интересен момак. Штета шо така без поздрав се збогувал од форумов.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Јас пре би го рекол немање муда, отколку превара. Теоретски никој не преварил, т.е. "преварата" овде е што нема муда да дигне телефон кога му вртиш, да каже како муж дека добил подобра понуда или како год.Не очекував од овој такви бедни превари искрено...
Леле патетика.Цитирам:
"што квичите на форум за мене бе? да не ви е жал случајно што не ви ги продадов риговите за испод цена?"
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден