spiritBreaker
LaravelMaster
Од пред некој саат, Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx exynos верзијата со 32 гига внатрешна меморија 
Sent from my SM-G935FD using Tapatalk
Последна промена:
стандард за медиатек.Xiaomi Redmi Note 4 Pro Prime (MediaTek) 4/64![]()
So far - so good.. ќе видиме како ќе се покаже понатака...
Единствена работа шо не ми се допаѓа е тоа што прегрева (температури и до 43С) кога се полни на овој 3.0 Fast Charge полначот добиен со него..
Али веројатно тоа е цената што се плаќа ако сакаш да имап 100% батерија за сат и пол![]()
Dual SIM варијантата? Пошо гледам ова во потпис ти е од дуал сим моделот FD.Од пред некој саат, Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx exynos верзијата со 32 гига внатрешна меморија
да да, дуал сим варијантата еDual SIM варијантата? Пошо гледам ова во потпис ти е од дуал сим моделот FD.
Што имаше претходно?Прв пат зимам iphone 5s се надевам дека ќе биде подобар него предходниве android
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Што имаше претходно?
Епа како сега ќе споредуваш ајфон па макар и петка ес со тешката кинезарија (можно е и радиоактивни да биле) што си ја имал, и после андроид не чини хахахаS3, S4 (кинески) и Cubot x10 ( од АМЦ ми го шитнаа со заебана батерија и повеќе беше кај нив него кај мене, ама тоа е не можев да гозаменам ).
Епа како сега ќе споредуваш ајфон па макар и петка ес со тешката кинезарија (можно е и радиоактивни да биле) што си ја имал, и после андроид не чини хахаха![]()
Кога ке користиш кинез буџет, средна класа кинез , висока класа кинез и висока класа флегшип тогаш можеп да дадеш коментар за Андроид . Дотогаш со S4 реплика и Кубот неможе да дадеш веродостоен коментар за Андроид телефон. Како и да е 5S најверојатно ке биде најдобриот телефон што си го користел досега.Samsung S3 ката беше супер, 4ката го имав кратко за тест, Cubotot е одлична марка, само пазаров кај нас кујзне од кај се не стига... ( другарка имаше нарачано од нив 2013г, стигна тука и ден денес си работи) иначе мислам дека IOS е очигледно подобар него андруид така да секој со свој вкус...
Абе како може да е добар кинезарија с4, веза нема со самсунг и андроид тоа, гајгеровиот бројач сигурно се возбудува кога е во негова близина (и не пошо е убав и личен), а овој цуботот штом е со MTK6592 се знае колку може да е добарSamsung S3 ката беше супер, 4ката го имав кратко за тест, Cubotot е одлична марка, само пазаров кај нас кујзне од кај се не стига... ( другарка имаше нарачано од нив 2013г, стигна тука и ден денес си работи) иначе мислам дека IOS е очигледно подобар него андруид така да секој со свој вкус...
Не очекувај многу. Стар е 4 години.Прв пат зимам iphone 5s се надевам дека ќе биде подобар него предходниве android
Абе како може да е добар кинезарија с4, веза нема со самсунг и андроид тоа, гајгеровиот бројач сигурно се возбудува кога е во негова близина (и не пошо е убав и личен), а овој цуботот штом е со MTK6592 се знае колку може да е добарС3ката секако ти е постар модел од ајфон 5с
Не очекувај многу. Стар е 4 години.
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден