Мене повеќе ми личи дека оваа била нарачана за некого, неколку пати имам видено така производи што не им излегле од магацин (по залиха).Преѓе беше достапна, ама ете, некој си ја испазарил.
Претходно имаа една B550 матична со WIFI (ја донесоа 2 дена откако ја нарачав мојата од CU) и им седеше можеби 2 недели на залиха, никогаш не излезе од магацинИли некој ги собрал сите 6 карти што им стигнале на залиха
За брзо ќе ја имале и од гигабит но цените се премногу високи нарочито за вентусот.
Оваа скрос и погодив цена а?
Ќе нагаѓаме цени?
3070 ~ 42.000 ден.
Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликацијаОваа скрос и погодив цена а?
2 3 11 23 27 30 32, џокер 6
Вреде да се проба едно ливче. За вас незнам, ја ке уплатам2 3 11 23 27 30 32, џокер 6
Не би рекол дека е добар избор, баш напротив со оглед на тоа дека PS5 нема 1440p и ultrawide support.. Убава работа за тие што купија PS5.
Mi Заоблен екран за играње 34″ – Преглед – Mi Store
www.mi-store.mk
А што значи тоа „8К, 4К 120“ на кутијата? Само тие резолуции, не може 2К да се стави? Гледав на Twitch unboxing и тоа го приметив, па претпоставив дека има.Не би рекол дека е добар избор, баш напротив со оглед на тоа дека PS5 нема 1440p и ultrawide support.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2к ќе може наскоро ќе пуштат пач .. ама за ултравајд немаат нешто инфо до сега тоа може нема да бидеА што значи тоа „8К, 4К 120“ на кутијата? Само тие резолуции, не може 2К да се стави? Гледав на Twitch unboxing и тоа го приметив, па претпоставив дека има.
Фала на инфото, Dude!
Очекувам тастатури да донесат зошто полека ги снема од пазаров кај нас. Последно Сетек имаа. Не сум пробал подобро изработени тастатури од нивните. Имам Corsair Strafe RED веќе скоро петта година и буквално е како тенк изработена без никаков механички проблем, едино што излезе бојата на ASWD копчињата... од уроци.Corsair рам и ссд одсега и во Анхоч !
![]()
Anhoch PC Market Online - DIMM 16GB DDR4 2666Mhz Corsair Vengeance PRO RGB CL16 Kit (2x8GB)
Anhoch PC Market Online Основни Desktop PC компоненти DIMM (PC) RAM Мемории DIMM 16GB DDR4 2666Mhz Corsair…www.anhoch.com
![]()
Anhoch PC Market Online - SSD M.2 Corsair NVMe MP510 240GB PCIe
Anhoch PC Market Online Дискови и опрема SSD дискови SSD M.2 Corsair NVMe MP510…www.anhoch.com
Едит: Заборајв..и куќишта и кулери како што си е редот
Нема куќиштаЕдит: Заборајв..и куќишта и кулери како што си е редот
А може и од 10gigabit или од 2.5GigabitЗа брзо ќе ја имале и од гигабит но цените се премногу високи нарочито за вентусот.
Од Гигашит 3.0 за тебеА може и од 10gigabit или од 2.5Gigabit