reddit

  1. ITmkdroid

    Howitzer - маркетинг алатка за Reddit (pre-seed инвестиција од $500.000)

    “Howitzer е маркетинг алатка за Reddit, наменета за претприемачи, стартапи и growth хакери.” – кратко и одлучно ни одговара Никола на нашето барање во фазон на “elevator pitch” да ни го објасни бизнисот. Прецизноста на овој одговор и неговата убедлива инстант достава е очигледен резултат на она...
На врв Дно