Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Помош за избор на интернет и Тв

vukasin

hello world
31 јануари 2011
159
77
Добар ден,
Имам еден стан кој сакам да го издавам во Скопје, во него немам интернет ниту ТВ, па ме интересира кои ми се опциите за најефтин пакет нет+ТВ. Во центар е така да вероватно сите опции ми се отворени не сум проверил.

Прашав во телекабел ми рекоа дека може ама сум требал потписи да собирам од 51% од станарите и тоа го исфрлам како опција, не можам да се замарам до толку. Договор на 2 години не ми е пречка само ми треба да биде ефтино.

Што предлагата?

Фала.

klima fan

lurker
14 јуни 2021
602
340
Добар ден,
Имам еден стан кој сакам да го издавам во Скопје, во него немам интернет ниту ТВ, па ме интересира кои ми се опциите за најефтин пакет нет+ТВ. Во центар е така да вероватно сите опции ми се отворени не сум проверил.

Прашав во телекабел ми рекоа дека може ама сум требал потписи да собирам од 51% од станарите и тоа го исфрлам како опција, не можам да се замарам до толку. Договор на 2 години не ми е пречка само ми треба да биде ефтино.

Што предлагата?

Фала.

Бидејќи станот ти е за издавање земи само оптички интернет од телеком М пакетот а за тв со лед тв и обична тв антена ке ги имаш националните тв канали ( така ти е најевтино ) ако сакаш можеш и мове тв да земеш но така е поскапо

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.521
1.028
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
мое скромно мислење...

100 или 200 денари не ти менува многу,
ти менува многу доколку потстанарите ти ѕвонат секоја недела
да ти се пожалат дека интернетот не функционира

доколку знаеш кој е стабилен интеренет во тоа маало слободно обезбеди си понуда од операторот
Да имаш на ум дека тоа ти е прашање на редовен трошок од 24 месци.

Последна промена:
20 декември 2015
1.156
856
Skopje
steelseries's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 1700 w/Stock Cooler (Wraith Spire RGB)
Motherboard
Asus x370 Prime PRO
Storage
WD10EZEX Blue
PSU
Cooler Master Vanguard 750+ Gold
RAM
HyperX Predator 2x8GB // 3200Mhz
Video card
Asus GTX 1060 6GB
Mouse
SteelSeries Rival 310
Keyboard
Gigabyte K85 Mechanical RGB
Monitor
Benq RL2455HM
OS
Windows 10 Pro
Jas koga ziveev vo Skopje, prvicno sto barav bese stan da nema nikakov ISP paket.
Bitno mi bese Telekom/VIP/Neotel da ima optika, a posle jas si sreduvam dali so dogovor ili bez.
Ali ova e moe licno mislenje, mozda ima lugje sto sakaat da ima veke vklucen paket.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.672
3.757
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

vukasin

hello world
31 јануари 2011
159
77
Jas koga ziveev vo Skopje, prvicno sto barav bese stan da nema nikakov ISP paket.
Bitno mi bese Telekom/VIP/Neotel da ima optika, a posle jas si sreduvam dali so dogovor ili bez.
Ali ova e moe licno mislenje, mozda ima lugje sto sakaat da ima veke vklucen paket.
Прав си ама идејата ми е да го рентам на airbnb на пократок рок, па оваа опција не ми е прифатлива.

Вероватно со а1 ќе идам, ќе врзам и мобилен што имам и се на куп.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно