Подобра е од на ми 8,ајфон 7 плус,с8,с9?во кој ранг е?Не е најсјајна, тек на 6Т извадија компетитивна камера.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Подобра е од на ми 8,ајфон 7 плус,с8,с9?во кој ранг е?Не е најсјајна, тек на 6Т извадија компетитивна камера.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Фала многу на објаснувањава,бидејќи никогаш не сум имал oneplus,затоа и прашав во темава,од некој што користел.Знам дека во Мк за жал нема сервис за овие телефони,друга работа битна ми е камерата,да вади добри слики,и убави бои.Не ми пречи што е 64 затоа што повеќе од 10гб никогаш телефон немам наполнето.
Фала ти многуЗа камерата може подобро да прочиташ некој ривју, иако лаички мислам дека нема да те разочара
https://www.dpreview.com/reviews/oneplus-5-camera-review
Според следниот ревју блиску до iPhone 7 +
OnePlus 5 vs. iPhone 7 Plus: Dual Camera Shootout
од оне плус моделите кој има најдобра камера и најдобри перформанси, блиску до с10 плус?
Нема проблем кај сите телефони само кај некој,а иначе подобар од oxygen скин нема.OnePlus 6 series gets OxygenOS 10.3.0 with notch hiding option, 7/7 Pro get a new Open Beta
Wi-Fi Connectivity
System
- Fixed the issue of Wifi connection to 5Ghz networks
- Added the notch area display option in the Settings (Settings - Display - Notch display - Hide the notch area)
Телефон од таа цена има проблеми со 5Ghz WIFI мрежа и да неможеш ноч да скриеш во 2018/2019 не е воопшто сјајно. Очекував повеќе од Oxygen OS.
Ночот на 6 се крие одамна, а проблеми со 5гхз јас сум немал.OnePlus 6 series gets OxygenOS 10.3.0 with notch hiding option, 7/7 Pro get a new Open Beta
Wi-Fi Connectivity
System
- Fixed the issue of Wifi connection to 5Ghz networks
- Added the notch area display option in the Settings (Settings - Display - Notch display - Hide the notch area)
Телефон од таа цена има проблеми со 5Ghz WIFI мрежа и да неможеш ноч да скриеш во 2018/2019 не е воопшто сјајно. Очекував повеќе од Oxygen OS.
Па според голем дел од форумов:Ти од сите очекуваш повеќе, сем од Huaweih:
Па уште полошо ако кажуваат дека пачуваат нешто што не е расипано.Ночот на 6 се крие одамна, а проблеми со 5гхз јас сум немал.
Не збори на памет, очигледно немаш ОР.
И точно е дека сум наклонет кон Хуавеи од причина што ЕМУИ e супериорен софтвер што добива негативен фидбек без конкретни проблеми.
Кој чита меѓу редови и може да процени факти.
Не викам дека EMUI нема ископирано функции од други UI, ама гледам одредени функции или доаѓаат после година две кај другите или воопшто ги нема.
Тетрис од 90та имам дома со подобар софтвер отколку EMUIПа според голем дел од форумов:
Oxigen OS > OneUI > Stock Android > MIUI > ..... > EMUI ..... and there was IOS.
Форумов е за едукација и пробувам да едуцирам со споредба.
И точно е дека сум наклонет кон Хуавеи од причина што ЕМУИ e супериорен софтвер што добива негативен фидбек без конкретни проблеми.
Кој чита меѓу редови и може да процени факти.
Не викам дека EMUI нема ископирано функции од други UI, ама гледам одредени функции или доаѓаат после година две кај другите или воопшто ги нема.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
S7, Mi9T, Le Eco Le Pro3Најброј ги последние 3 андроид телефони кои си ги користел, без оние на Huawei.
Кажи ми на твојот телефон 2 функции што ги имаш а ги нема кај EMUI?Тетрис од 90та имам дома со подобар софтвер отколку EMUI
Прашање е на вкус кај тебе.Од Скопје 2014 е погрд во кичерај EMUI. Не е муабетот другарче колку и што има, туку колку добро e сето тоа склопено и дали функционира како што треба. Kaко ороспија од 19ти век со секое замисливо STD е EMUI-то. Хуавеи откако ќе работам чувстувам потреба рацете да си ги дезинфицирам. Барем тетрисот функционира како што треба.
Без разлика шо користи он, ти користиш Хаваи телефон, а коментираш низ Самсунг и ОП теми како истите имале слаби камери и оперативниот им бил никаков ала бала.Иначе ти што користиш?
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден