Колеги, корпата ми е спремна кај Шефот, сите купони шо ги знаев од порано си функционираа на стариот сајт, ама за новиов сајт немам никакво сознание за некаков стандарден 10% или друг купон.
Дали ова значи дека нема повеќе стандардни купони кај нив?
Ако има некој купонче да сподели за Шефот би му бил благодарен. ♥
Колега @OldSchoolPvP знам дека ти си редовен со купоните кај нив?
Јас не би зимал од таму.Не е промоција, само известување дека има никотин во Блустар, со шипинг до кај нас (не знам дали со тракинг) кој чини 10 фунти и е фиксен (не зависи од тежина), а ако оставиш над 100 фунти е бесплатен.
Обичните бази што ги знам и препорачувам не се нешто особено поволни, ама дај што даш. За поголеми количества и/или концентрации е поисплатливо, ама тука ќе стапи во игра нашата царина, а и високи концентрации се опасни/отровни, па никако не ги препорачувам на почетници. Со нив не ни пробував дали може да се нарачаат, за таков никотин обично во Британија ти бараат доказ дека си фирма. На прв поглед не ми бараше, ама треба да се провери.
Ај нека има и купон што го најдов (и пробав и фати) за -7%:
blue72014
Мислам дека важи за месец март, но може и ќе има друг.
Од друга страна, газдата не влева многу доверба... :innocent:
До 31.03.Chefsflavours, 20%, SIXYEARS, не знам од кога и до кога.
Chefsflavours, 20%, SIXYEARS, не знам од кога и до кога.
Не да е намален, 300 денари литар, what?Има VG и PG додадено на сајтот по намалени цени али мора да им пишете во контакт формата за да ве додадат во листа за пракање, бидејќи не пракаат надвор од UK.
Ако е стариот, беше еден од најдобрите што сум ги пробал, за сегашниот не знам. Поштарината е 300 денари.Можеби имаат друг извор за бази со пониска цена, тоа што е дупло поевтин е добро но која би била поштарината за едно литро до МК?
И да, каков е по квалитет, дали има некој мирис и слично!
ft? зеус пута не е добар та на попуст е ?Она кога хајпот ќе помине, па молат да го купиш и тоа со ненормална понуда во сите бои и за смешни пари!
![]()
ft? зеус пута не е добар та на попуст е ?
Важи и во недела ова или до сабота вечер?До 31.03.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден