Што мислите за ZoneAlarm i FIrmata ZoneLab ?? Јас сум многу задоволен и на секој компјутер го инсталирам, И мислам дека е еден од најдобрите ако не и најдобар Firewall. Очекувам вас коментар.![]()
ja koristam Zone Alarm odamna, sea posledniot update ustvari e ZOne Alarm Anti Spyware i u nego ima sve. Inace posto koristam WiFi od posledniot update pred nedela dve ima fateno 569 intruders pa vie videte kolku e dobar!
ima fateno 569 intruders pa vie videte kolku e dobar!
"What the eyes see and the ears hear, the mind believes " - John Travolta, Swordfish
"Што очите гледаат и ушите слушаат, умот верува" - Џон Траволта, Сфордфиш
Izgleda si zbunet.Intruders se obidi koi probale da ti probijat vo PC-to a bidejki ZoneAlarm gi otkril on gi blokiral i kompjuterot ti e bezbeden.Ne mu se sekiraj.Samo redoven update i mirna glava.569 intruders znaci tolku obidi od instaliranjeto na ZoneAlarm
Aj objasnete sto e toa ZONE ALARM?
ja koristam Zone Alarm odamna, sea posledniot update ustvari e ZOne Alarm Anti Spyware i u nego ima sve. Inace posto koristam WiFi od posledniot update pred nedela dve ima fateno 569 intruders pa vie videte kolku e dobar!
Again dude... гледај ја датата на темата. Од пред една година е.hhh mene za 2 dena mi blokira 1000 intruders![]()
Again dude... гледај ја датата на темата. Од пред една година е.
А за ZoneAlarm мислам дека нела логика да блокира 1000 intruders. Што значи тоа, ко немаше ZoneAlarm којзнај колку ти имаат провалено?:ua: А всушнос нема ништо. Којзнај што блокира тој.
U are crazy!!дека компјутерот ми е курва и си влага-излага кој сака?