• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Zdravo Od Germanija

Статус
Затворена за нови мислења.
Zdravo do site clenovi na it.mk forumot od Germanija! Se vikam Martin Nikolov Demonot. Demonot mi e noviot prekar, pred Zevs. Edno vreme ZEVS me vikaa. Fcera go pronajdov forumot pa se nadevam deka ke najdam odlicni informacii za ucenje i naoraduvanje vo zivotot. Inaku jas sum affiliate marketer i se nadevam deka ke sretnam i ke zapoznaam interesni internet i affiliate marketeri na forumov. Isto taka se nadevam za druzba i zabava vo i nad forumot so novi poznanstva zabavi i drugo. Inaku spremav nesto mnogu dobro poslednava godina i na skoro ke bide objaveno vo eden forum narecem warior forumot, se nadevam deka nekoj slusnal za nego. Pozdrav. Se nadevam deka ke ima dobri super i odlicni druzbi na forumov. A da i bi sakal da znam kolku od prilika aktivni clenovi ima forumov. Se nadevam deka ke pogodam kolku po malce ili povejke lugje ima spored view counts na ovoj post. Fala vi na site i pozdrav.

igor_igor

Unstoppable
2 септември 2012
2.267
3.877
Скопје
igor_igor's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-11400F + CM Hyper 212 EVO
Motherboard
Gigabyte B560M - DS3H V2
Storage
SSD Kingston NV1 500GB M.2 / HDD Seagate BarraCuda 2TB (ST2000DM008)
PSU
Cooler Master V750 GOLD V2
RAM
2 x 8GB (16GB) Kingston HyperX FURY RGB 3200MHz DDR4
Video card
Zotac RTX 3050 Twin Edge OC 8GB GDDR6
Case
SAMA Vision III
Mouse
A4 X5 MAX Bloody Gaming Esports Stone Black
Keyboard
X7 A4tech G800 MU
Monitor
AOC D2357Ph Led 3D
OS
Windows 10 Pro 64 bit
Добредојде Мартин. :)
Нареден пат кога ќе пишуваш барем еден, два реда да ти беа почетни/нови, не друго за читање е полесно. :p

BorisSapphire

On your way to fame
11 ноември 2015
1.079
704
Може да ми одговориш зошто те интересира колку активни членови има форумот?
Исто така ме интересира дали ова ти е прв пат во животот да пишиш на форум?

nashio

On your way to fame
14 јануари 2011
729
969
Radobor
www.zdravkovski.com
nashio's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 5900X
Motherboard
X570 Pro4 ASROCK
Storage
Samsung PRO 980 NVMe, Samsung EVO Plus NVMe, Seagate Ironwolf
PSU
BE QUIET! STRAIGHT POWER 80 PLUS PLATINUM
RAM
64GB 3200MHz G.SKILL Ripjaws - V F4
Video card
NVIDIA GTX 1070ti Cerberus
Case
BeQuiet Pure Base 500
Mouse
MX Master 3
Keyboard
MX Keys
Audio
Wharfedale Diamond 8.1 Pro Active
Monitor
Benq PD3220U
OS
Windows 10

исто така, дали прави толку печатни и граматички грешки додека „маркетира“ ме интересира мене :D

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
22.912
31.036
kalco.ru
Добредојде на форумов. Не се мачи да броиш ја ќе ти кажам ако сакаш колку активни членови има, но прво прочитај ги правилата и држи се до нив да нема после "Миле вака Миле онака"
:):)

BorisSapphire

On your way to fame
11 ноември 2015
1.079
704
Добредојде на форумов. Не се мачи да броиш ја ќе ти кажам ако сакаш колку активни членови има, но прво прочитај ги правилата и држи се до нив да нема после "Миле вака Миле онака"
Го чекав да ми одговори и истото да му го пишам. :)

Lokvan

Unbeatable
12 јануари 2016
3.516
4.925
SK
Супер го пречекавте човеков, кеиф да му биде кај дошол. :rolleyes:

ne sfativ... Bidi malce po precizen... :D
Стави македонска кирилична подршка, ако си на windows иди во контрол панел на region and language => keyboard and language, и одбери Македонски. Второ, пази се од тролови и гледај стави во текстовите по некоја точка, запирка, евентуално и нов ред.

И добредојде. :)

П.С. Таму си роден/израснат, или од скоро си отселен во Дојчланд?

Astro

Epic
20 јуни 2012
8.738
13.405

Шо бе, шо сеа ја сум крив?

gokica

Модератор
13 јуни 2009
9.075
12.027
gokica's setup  
Processor & Cooler
i7 2600K & Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V Pro GEN 3
Storage
Samsung 850 Pro 256GB
PSU
Cooler Master V850
RAM
16GB 1333Mhz Kingston Value
Video card
ASUS Strix RX570 OC
Case
HAF 932
Mouse
Logitech G502 Proteus Core
Keyboard
Logitech K800
Audio
ASUS Xonar ST
Monitor
Dell UP3216Q
OS
Windows 7, 8 & 10
Zdravo do site clenovi na it.mk forumot od Germanija! Se vikam Martin Nikolov Demonot. Demonot mi e noviot prekar, pred Zevs. Edno vreme ZEVS me vikaa. Fcera go pronajdov forumot pa se nadevam deka ke najdam odlicni informacii za ucenje i naoraduvanje vo zivotot. Inaku jas sum affiliate marketer i se nadevam deka ke sretnam i ke zapoznaam interesni internet i affiliate marketeri na forumov. Isto taka se nadevam za druzba i zabava vo i nad forumot so novi poznanstva zabavi i drugo. Inaku spremav nesto mnogu dobro poslednava godina i na skoro ke bide objaveno vo eden forum narecem warior forumot, se nadevam deka nekoj slusnal za nego. Pozdrav. Se nadevam deka ke ima dobri super i odlicni druzbi na forumov. A da i bi sakal da znam kolku od prilika aktivni clenovi ima forumov. Se nadevam deka ke pogodam kolku po malce ili povejke lugje ima spored view counts na ovoj post. Fala vi na site i pozdrav.

Ај за многу години нека е! Добре дојде во нашава весела и компактна заедница.

Кога и да го посетиш форумов нема да зажалиш. Ако сме ИТ форум, нека не те чуди од време на време да читаш постови што навлегуваат во психологија. Затоа често до нас си имаме пуканки за да читаме со сласт и лезет.

krema

Epic
24 јуни 2009
13.760
13.423
youtu.be
@Martin Iks
Очекуваме да ни дадеш насоки како да заработуваме од интернет, би било добар гест од твоја страна.
Уште еднаш добредојде. :)

@Martin Iks
Очекуваме да ни дадеш насоки како да заработуваме од интернет, би било добар гест од твоја страна.
Уште еднаш добредојде. :)

Ke dobiete, vo izrabtka e uste. Takov celosen kompleten system za affiliate marketing i zarabotka od doma na marketot kosta okolu 2-300 evra od covek, no specialno za it forumot i makedonci ke bide objaven full besplatno, se nadevam deka ke ima mnogu zainteresirani za nego. :)

Pa onaka, marketerska rabota... I ne, ne mi e prv pat da pisam i da ucestvuvam vo forum :)

Blagodaram. I ne grizi se, sinokja gi procitav prvilata i se nadevam deka se ke bide u red. :)

исто така, дали прави толку печатни и граматички грешки додека „маркетира“ ме интересира мене :D

pa pravam od vreme na vreme i tamu... :D

Изменето од модератор:

Banjifiko

Unbeatable
28 октомври 2008
3.729
5.638
Skopje
Ke dobiete, vo izrabtka e uste. Takov celosen kompleten system za affiliate marketing i zarabotka od doma na marketot kosta okolu 2-300 evra od covek, no specialno za it forumot i makedonci ke bide objaven full besplatno, se nadevam deka ke ima mnogu zainteresirani za nego. :)
Добредојде. И ништо на светов не е бесплатно, така да...

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
22.912
31.036
kalco.ru
Еве пошто и јас имам големо срце и бесплатно ќе ти помогнам со корстење на форум.
За почеток, користи го ова. Screenshot

Зошто си го сменил прекарот? Зарем 7555$ месечно (мање - више) те натераа од антички бог да станеш демон?

:annoyed:eek:_O

Bea potrebni promeni. ;)

Еве пошто и јас имам големо срце и бесплатно ќе ти помогнам со корстење на форум.

blagodaram :D

Изменето од модератор:

Pane24

Mariovec
31 октомври 2012
6.099
6.452
Скопје
www.facebook.com
Добре дојде и од мене на форумов.
У последно време почна срце да ми топеш :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.622
Мислења
927.267
Членови