- Ја почнал/а темата
дали некој знае за овај http://www.zarabotete.ws/ и дали е вистина ова со го пишува на нивниот сајт дека се заработува???
ubavo kazhanoСве што е прирамидално.... батали.
Потполно се согласувам со тебе! Не е се во дизајнирање и програмирање! Убаво кажа има 1001 начин на заработка.Почнавме со има заработка на интернет теории..па ае - за да заработиш на интернет не мора да си дизајнер или програмер или ... треба да земеш идеја и да ја реализираш. толку
Штом има PTC и слични сајтови кои уште успешно работат, значи на интернет има 1001 начин за заработка.
Дали некој работи на mayaclix и дали има заработено?
Јас еве имам веб и јутуб и заработувам од тоа но ова го прашувам за една пријателка зошто таа е регистирана на тој сајт^ Ти пишав веќе на друг форум, истото прашање го постави и таму. Ај ќе ти го пастирам и тука.
Девојче од кликови нема аир.
Земи седни учи Дизајн, Веб, Програмирање, Фотошоп... или веќе ако сакаш полесно, YouTube, Google AdSense, Warez итн.
хаха, кажи и нема аир. Упати ја тама на другоЈас еве имам веб и јутуб и заработувам од тоа но ова го прашувам за една пријателка зошто таа е регистирана на тој сајт
+1. И јас вака некако. Во 2013-та некаде почнав да ги чепкам овие, онака мислејки чисто за џепарац. На крај испаднав неколку стотина евра у плус, што и не беше малце пари за студентПред 7-8 години кога сеуште бев средно, пробував да заработам стварно на овие сајтови.
Тогаш беа во подем и си викав да пробам.
Еве што се случи.
Минимално за исплата беа 5 или 10$ ако не се лажам.
И си викам, ај ќе побарам минимална исплата да видам дали е леџит.
Ми ги исплатија, и секако дека продолжив со друга тактика.
Вложив околу година дена и се што заработував купував реферали,
нели тие ти даваат дополнителна/побрза заработка.
За тие година дена, направив околу 600-700$ и за средношколец во тоа време беа многу пари.
Побарав исплата ии прц, баниран акаунт, без причина.
Отворив друг и се пожалив на форум кај нив, баниран и тој.
Година дена во дупка, едноставно баталете PTC.
Здраво, видов на овој пост имате пишано дека заработувате од јутуб, би сакал да ве прашам дали знаете како да се регистрирам на google adsense? Бидејќи кога одам на get started и има да ја внесеш страницата односно URL of your site, и твојата емаил пошта и потоа adsense info. Но кога одам на safe and continue ме однесе на страницата на јутуб и пишува Good news, we can set you up faster on YouTube. Please continue there. И ме однесе кај страницата Youtube help и неможам да пронајдам ништо во врска со adsense. Ако не е проблем пишете ми да знам како да се најавам на страницата. Благодарам однапред.Јас еве имам веб и јутуб и заработувам од тоа но ова го прашувам за една пријателка зошто таа е регистирана на тој сајт