Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Заборавена Yahoo лозинка

Статус
Затворена за нови мислења.

bazebas

Intern
5 мај 2007
24
0
Го изгубив пасвордот на мејлот - не го знам одговорот на прашањето и немам алтернативна меил адрса.
ПОМОШ

igorkrst

Intern
13 јули 2007
400
1
Уф. тешко. баш ме интересира што ќе ти одговорат зашо и ја имав одамна ваква случка и си отворив нов акаунт а што не пробав...

bazebas

Intern
5 мај 2007
24
0
За нов лесна работа ама на стариот имаше вежни рабори.
Се надевам некој знае накој трик со некој хакерски софтвер или сл.

D

Администратор
31 март 2007
3.982
4.147
www.aqtos.com
Го изгубив пасвордот на мејлот - не го знам одговорот на прашањето и немам алтернативна меил адрса.
ПОМОШ

:)

Ај ај, со вакви финти доста...

Ако е твој стварно во прашање... прашањето пробај со голема/мала буква да го одговориш има разлика. Тоа ти е единствен спас.

Хакерски финти и слично... заборави :)

_EAX

Intern
17 август 2007
827
6
www.rutix.byethost17.com
:)

Ај ај, со вакви финти доста...

Ако е твој стварно во прашање... прашањето пробај со голема/мала буква да го одговориш има разлика. Тоа ти е единствен спас.

Хакерски финти и слично... заборави :)

abe druze, makedonce ne ti ide odokolu, ide direktivka, ne e amerikanec pa da izmisluva finti kako da mu pomognat vo probivanje na mail pass :))

dali laze ili ne, isto mu se faka, nikoj nema da mu pruzi pomos :)

LiquidWorm

Администратор
26 март 2007
2.674
194
www.zeroscience.mk
uste e "del od tebe" lozinkata tamu nekade vo umot...

probaj da pogoduvas so dobro poznati lozinki sto si staval ili sto bi mozelo da stavas vo nekoj moment, zatoa sto samo ti znaes sto lozinki bi mozel da stavas...probaj se'.
drugo nema spas

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Ех другарче.. Пробај да се сетиш, како што вели LiquidWorm.. Можеби ќе ти текне за некој ден.. Не ми е јасно како си ја заборавил лозинката кога ете, си го користел..

Тешко да го вратиш незнаејќи ги тие информации.. Немаш password, secret question, alternative e-mail address.. Ми делува безнадежно :)
Да се пробиваа туку-така е-mail адреси, сега се ќе беше хаос (не дека не е, ама сепак)

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.189
Мислења
1.007.708
Членови
36.674
Најнов член