Klaus
Intern
Дали ќе работи на пиратски видео игри? без проблеми и која верзија
11ka ne raboti so plateni kamo li so piratski. Podobro odi so 10ka
би сакал да знам дали некој го има или има пробено да игра некои пиратски или купени видео игри,заради тоа што windows 11 оди со tpm 2.0 и ми е несигурно да седам на windows 10 поради тоа што сум бил нападнат од хакери и не сум под 18 години да неможам да си купам windowsШто е со темава (а поготово одговориве) како да сум отворил femina а не it?
Не разбрав што има врска пиратски игри со верзија на оперативниот систем?
Ако работи - работи. Ако не, ни на еден ни на друг нема да работи.
Мислењето е автоматски споено:
Ај ме интересира, што не ти работи на 11 а ти работи на 10 што имаш ваков цврст одговор постирано, без ниту еден факт и образложение?
Друже retail клуч за windows 11 ти е 24 долари со ST25 код мој совет ти е купи активирај и немаш макаби сакал да знам дали некој го има или има пробено да игра некои пиратски или купени видео игри,заради тоа што windows 11 оди со tpm 2.0 и ми е несигурно да седам на windows 10 поради тоа што сум бил нападнат од хакери и не сум под 18 години да неможам да си купам windows
од која страница?Друже retail клуч за windows 11 ти е 24 долари со ST25 код мој совет ти е купи активирај и немаш мака
Глупости читаш брат. Вакви идио немало од дамна, не памти форумов.Што е со темава (а поготово одговориве) како да сум отворил femina а не it?
Не разбрав што има врска пиратски игри со верзија на оперативниот систем?
Ако работи - работи. Ако не, ни на еден ни на друг нема да работи.
Мислењето е автоматски споено:
Ај ме интересира, што не ти работи на 11 а ти работи на 10 што имаш ваков цврст одговор постирано, без ниту еден факт и образложение?
ќе ти објасам сеа со примертпм2 и кракови за игри нема дропирна точка, но ако користиш кракови не барај безбеднсот. Нема добра вила која прави кракови. Треба вмреме и знаење, зошто врвен експерт би ги правел за џабе не си помислил? 99% од случаите со кракот има спакувано и нешто друго
ќе ти објасам сеа со пример
јас сега го купувам windows 11 појма неам што како со секакви програми и што не има во него АМА ИЧ НЕ СЕ ЗАМАРАМ
и ја ставам една купена игра што можам онлине да ја играм и ја ставам една пиратска игра Е СЕА ДАЛИ пиратската видео игра ќе можам да ја УКЛУЧАМ на windows 11
тпм2 и кракови за игри нема дропирна точка, но ако користиш кракови не барај безбеднсот. Нема добра вила која прави кракови. Треба вмреме и знаење, зошто врвен експерт би ги правел за џабе не си помислил? 99% од случаите со кракот има спакувано и нешто друго
Нема никаква врска каков е Windows-от. Ако можеш да ја уклучиш на 10-ка, ќе можеш и на 11-ка. Најверојатно ќе можеш и на 8-ка и на 7-ка.ДАЛИ пиратската видео игра ќе можам да ја УКЛУЧАМ на windows 11
од која страница можам да ги купам?Друже retail клуч за windows 11 ти е 24 долари со ST25 код мој совет ти е купи активирај и немаш мака
jas kupiv od cdkeyoffer poveli link Buy Game CD Keys, PC Games, Steam Game CD Keys, windows and office keys at Cdkeyoffer.comод која страница можам да ги купам?
Јас од Z2U земав и супер си работат, мислам за “смешна” цена од 2-3 долариод која страница можам да ги купам?