Klaus
Intern
ako moze nekoj so iskustvo da mi kaze da ne ima nekoi problemi i kolku vreme e na toj kabel
Ваљда за GhetaldusЗа што се збори тука бе?
Јас имам од гаража до дома оптика LC-LC во 10Km SFP, 1310 нанометарски и на двете страни по еден SG300-10.ako moze nekoj so iskustvo da mi kaze da ne ima nekoi problemi i kolku vreme e na toj kabel
Отпички интернет е најдоброто од телекабел.nekoj da znae sto nudat telekabel
7 години си член и досега ги немаш приметено ваквите како него што поставуваат прашања мислејќи дека гледаме на гравчиња?Тешко ми е да сфатам каде почнува а каде завршува мајтапот во темава, ама ме тера нешто да се вклучам во хаосов.
Ако имаш проблеми со оптичкиот интернет, барај го операторот.
Ако пак зборуваме за аудио, мислам дека веќе има изгубено смисла тослинк покрај напредоците во блутот технологијата. Без разлика, со здрав кабел супер звук би требало да имаш.
KabtelДа не знае некој каде има од PVC каналите за оптички кабел водење, прогуглав но не се снајдов ...
Поп канали ги викаат народски, пок, поп...Да не знае некој каде има од PVC каналите за оптички кабел водење, прогуглав но не се снајдов ...
Електроелемент, тим електро плус.Да не знае некој каде има од PVC каналите за оптички кабел водење, прогуглав но не се снајдов ...