Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Za Makedonija!!!

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
На петицијата има само 4.588 потписи а не нецели 50.000 потписи. :plachko2:

sstefan

Intern
10 декември 2007
73
0
i ? koga ke se soberat 200 000 potpisi sto ? ke mu go pratite linkot na metju nimic ? Da ne izleze deka sum antimakedonec vece se potpisav a i bi sakal ova da vrodi so plod . pozdrav

''TcM>>

Intern
6 јануари 2008
961
39
Ooops da ubavo me poprai @AMD fan, dobro toa od brzanje bese napisano ali popraeno e :)

Za @D i @sstefan za toa kaj ke bide i sto e celta, pa ne sum ja prael jas taa peticija, ali sepak celta e da se pokaze deka POGOLEMOTO MNOZINSTVO ne ja podrzuva idejata za menuvanje na imeto. A isto imase napraveno i anketa od CNN, (za ova gleav na vesti), na koja bese navedeno deka za menuvanjeto na imeto na pocetokot bilo vo nasa lorist (odnosno za da ne se menuva), i otkako po nekoe vreme se smenile rezultatie (za menuvanje na imeto imalo poveke glasa) anketata bila ukinata. Sea so nekoi si takvi anketi bi mozelo da se vliae i vo tie takanareceni pregovori.

a @TRACK za toa FYROM stoi segde taka neli, stranicata mislam deka ne e makednoska, i deka e nameneta samo za peticii... E sea ni jas ne znam koja bi bila krajnata cel, ali sepak zosto da ne se glasa... Pa razmislete vo slucaj da ima poveke glasovi, onda sigueno bi se proculo so sto bi trebalo da ima i vlijanie vo tie takanareceni pregovori..

Sepak ova e samo moe mislenje :)

Pozz

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
45.587
Мислења
945.401
Членови
34.074
Огласи