Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Youtube проблем

shitpost101

Gaining Experience
9 февруари 2018
407
297
Проблемов почна од денес се случува само на youtube на други стриминг сајтови fullscreen-от си функционира без проблем, некој да не имал сличен проблем па да знае како да се реши?
Проблемот е само потребното време да влезе во фулскрин, плејбекот не кочи т.е видеото си тече иако сеуште не е уклучен фулскринот.

angeld

Gaining Experience
2 декември 2013
134
121
Проба од друг браусер?

ПС. Видеото е Publishing in progress...

• Ми се допаѓа
Реакции: Avid

shitpost101

Gaining Experience
9 февруари 2018
407
297
Немав нотификација за одговор, во секој случај проблемот е стрикно за Chrome, а на google досега не најдов ништо конкретно, flash-от е ок, драјверите се во ред, има некој конфликт меѓу chrome-ot и youtube само неможам да откријам што.

Линкот би требало да работи сега.

fuzzjaw

Unstoppable
13 јануари 2014
2.062
3.832
Истава мака ја имам и јас на Youtube/Chrome, минативе месец дена. Ако евентуално најдеш решение пиши го овде.

shitpost101

Gaining Experience
9 февруари 2018
407
297
значи не сум само јас...пробав со стандалоне флеш не тој од хром, пробав со хардвер акселерацијата, пробав реинстал на хроме-то ништо досега не успеа.

FLEGMA

Illuminator
2 август 2012
11.191
18.345
Немав нотификација за одговор, во секој случај проблемот е стрикно за Chrome, а на google досега не најдов ништо конкретно, flash-от е ок, драјверите се во ред, има некој конфликт меѓу chrome-ot и youtube само неможам да откријам што.

Линкот би требало да работи сега.
Екстензија?

shitpost101

Gaining Experience
9 февруари 2018
407
297

Да dark mode е, ми смета светло така на очите, во секој случај пробано е како што реков со реинстал на хроме-то а воедно и бришење на екстензии, но освен dark mode, adblock i adguard друго немам, а проблемот е сеуште тука.

zipi123

Gaining Experience
14 јануари 2016
559
492
Скопје
zipi123's setup  
Processor & Cooler
Intel I3 9100f+Gigabyte Aorus atc700
Motherboard
Asus Tuf B360-Gaming Plus
Storage
NVMe kingston a1000 240gb+Kingston UV480gb+1TB seagate barracuda
PSU
Riotoro enigma G2 650w 80+ gold Full modular
RAM
2x8gb Gskill SniperX 3000mhz cl16
Video card
Asus Tuf 1660Ti 6GB GDDR6
Case
Aerocool xpredator x3
Mouse
Corsair Harpoon Gaming
Keyboard
Riotoro ghostwriter classic
Audio
Razer Kraken Tournament Edition
Monitor
Samsung SyncMaster BX2231
OS
Win 10 pro x64
И јас имам исти проблем со youtube i facebook, гледам видео на youtube алт таб се вракјам укочена слика музиката тера.

shitpost101

Gaining Experience
9 февруари 2018
407
297
ми се има тоа многу порано случувано, но не верувам дека е истото, затоа што мене не ми кочи во ниеден случај видеото ни баферинг-от како што се гледа на видеото, си тече најнормално само му треба време да влезе во фулскрин.

shitpost101

Gaining Experience
9 февруари 2018
407
297
Последна промена:

shitpost101

Gaining Experience
9 февруари 2018
407
297
Истиот проблем и на друга конфигурација и лаптопот исто само на chrome+youtube.

angeld

Gaining Experience
2 декември 2013
134
121
И кај мене нешто слично изгледа влагање у фулскрин и обратно, изгледа не е до тебе.

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.141
337
Ај да не отварам нова тема. На телефон кога гледам коментари под видеа и има на некој коментари на кој одговориле ама кога кликаш да го видиш одговорот нема никаков одговор. Знае некој зошто е вака?

JamesKirk

Unstoppable
12 февруари 2015
2.391
2.149
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1215u
Motherboard
Lenovo
Storage
Solidigm P41 Plus 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Ај да не отварам нова тема. На телефон кога гледам коментари под видеа и има на некој коментари на кој одговориле ама кога кликаш да го видиш одговорот нема никаков одговор. Знае некој зошто е вака?
Незнам дали е исто како на ПЦ ама ми се дешавало и мене така. Пише пример X коментари ана не излегува ништо..стегни на Sort кај коментарите па на Newest First.

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.141
337
Незнам дали е исто како на ПЦ ама ми се дешавало и мене така. Пише пример X коментари ана не излегува ништо..стегни на Sort кај коментарите па на Newest First.
Средив со бришење update бидејќи на Android на Play store не ја брише цела апликација туку update само брише.

После пак направив update да видам дали пак ќе биде така ама се врати во нормала.

Гледам кај други телефони има и опција Picture in Picture па кога ќе го спуштиш видеото надоле го дава во квадратче. Кај мене иако таа опција е вклучена сепак ја нема.

M@RKO

Gaining Experience
3 јуни 2009
1.141
337
И џабе пак се деси истото не ми ги прикажува одговорите на некој коментари. Изгледа мое некое логично размислување е дека последниот update што бил пореметил доста рабити на апликацијава.

Ај да се надеваме ако е до update дека со нов update ќе го опраат ова.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
48.416
Мислења
994.744
Членови
36.446
Најнов член
Kiro